Imatge d'Isa Pantoja.

Isa Pantoja confirma al seu germà els pitjors presagis sobre Cantora

Isa torna a sentir-se apartada de la família

Isa Pantoja torna a sentir-se un altre cop desplaçada de la seva família. Quan cal resoldre qüestions de rellevància mai no compten amb ella. Sempre queda tot a les mans de la seva mare i del seu germà.

Almenys això és el que està passant amb la venda de Cantora. Des de fa mesos es va especulant respecte a la possibilitat que la cantant se separi de la finca de Paquirri. Hi ha residit durant els últims 39 anys, però creu que ha arribat el moment de començar una nova etapa.

La mare d'Isa sap que en deixar enrere aquesta propietat podrà ajudar la seva malmesa economia. Des de fa anys viu una mica aclaparada pels deutes. El cap de setmana passat es destapava a Viva la vida que l'operació estaria molt propera a tancar-se.

Tant l'artista com Kiko Rivera ja haurien arribat a un acord amb el possible comprador. Però hi havia un compromís de confidencialitat pel qual no podrien donar cap detall de la transacció.

La finca, de 500 hectàrees, es localitza entre les localitats de Vejer i Medina Sidonia, a Cadis. Només la casa ja compta amb 2000 metres construïts. A simple vista fa la impressió de ser una autèntica ganga, però la venda no resulta tan senzilla.

Isa Pantoja amb el rostre seriós.
Isa Pantoja desconeix els detalls de la venda de Cantora | Telecinco

Fa temps que intenten vendre-la, però les ofertes que arriben no acaben de convèncer-los. És possible que la quantitat de diners que sol·liciten sigui massa elevada. Però tot fa indicar que ha entrat a escena algú molt interessat. A més de comprar Cantora, també adquiriria la meitat d'un àtic que té a Fuengirola. Aquesta propietat tindria un valor de 800.000 euros.

Durant les últimes hores, s'ha preguntat a  Isa Pantoja respecte a aquest tema. Amb certa sorpresa admetia que «no sé res, jo sé menys que ningú». I és possible que en aquesta ocasió tingui raó.

La relació amb la seva mare és distant des de fa temps. Es desconeix quan va ser l'última vegada que es van veure, però tot fa indicar que va ser quan va morir la senyora Ana. Entre elles hi ha força diferències que possiblement no se solucionaran aviat.

L'artista tornava fa poc a Espanya després d'una gira per Llatinoamèrica. Com és costum, amb prou feines es deixa veure pel carrer. Roman tancada a la seva finca, allunyada del soroll mediàtic.

Com s'ha pogut comprovar, els seus fills no estan informats sobre la venda de Cantora. Fa uns dies, Kiko Rivera s'expressava de manera semblant a la de la seva germana. En el seu cas, pot resultar més sorprenent que no conegui l'estat de l'operació, ja que compta amb una part de l'habitatge.

Isa Pantoja es manté al marge de tot

Isa Pantoja viu aliena a tot el que passa a casa de la seva mare. El poc que sap és a través dels mitjans de comunicació. La intenció de la vídua de Paquirri seria mudar-se a la capital.

L'abril passat, Antonio Rossi assenyalava que es trobava «en una situació desesperada. Després de la mort de la seva mare no vol estar més temps allà». Això sí, abans de posar-la al mercat havia de parlar amb els advocats del seu fill.

Isa Pantoja
La col·laboradora no té relació amb la seva mare | GTRES

El valor d'aquesta propietat podria superar els 5 milions d'euros, segons apunten experts al sector immobiliari. Tot i això, els seus amos no rebrien aquesta quantitat. Seria al voltant de la meitat, ja que haurien de saldar uns quants deutes.

Isa Pantoja desconeix, de moment, els plans de l'artista. Fa temps que no creuen paraula i per a les qüestions de rellevància no solen tenir-la gaire en compte.

▶️ Jorge Javier Vázquez, preocupado: puede perderse la gran noche