Isa Pantoja plorant en un plató de televisió

Isa Pantoja, en crisi després del dur atac rebut per part de qui menys esperava

Isa Pantoja no es callarà davant les paraules que revelen la veritat

Isa Pantoja té el públic a favor seu des de fa força temps. La filla d'Isabel Pantoja ha sabut guanyar-se l'afecte i l'admiració dels seus companys a la televisió, tot i que no fa gaire temps era l'ovella esgarriada dels Pantoja.

El seu germà Kiko era qui sempre estava al costat de la seva mare, quan ho necessitava. Irene Rosales, més tranquil·la i exercint de parella del Dj, també es mostrava com la que tenia el cap centrat i donava estabilitat familiar. Isa, per contra, anava de festa en festa sense importar-li gaire ni 'què dirà la gent', ni el futur.

Aquesta situació ha fet un gir de 180º i ara és la petita dels Pantoja qui té opinions més assenyades. Isa ha demostrat més maduresa que Kiko, que l'ha atacada sense pietat, de la mateixa manera que ha fet amb la seva mare. Irene s'ha mostrat en un actiu segon pla, sense tirar llenya al foc, però sense cedir ni un mil·límetre a la defensa del seu marit.

Isa Pantoja amb el rostre seriós.
Isa Pantoja ha evolucionat molt durant els darrers anys. | Telecinco

En aquests moments, Isa Pantoja s'està esmorzant una portada que ho canvia tot i que revela que, darrere de Kiko, hi ha Irene.

Isa Pantoja al·lucina amb la portada on la posen a parir

Isa Pantoja treballa a la televisió i no té cap problema per donar alguna entrevista a la revista que li l'ofereix. Les factures i la carrera cal pagar-les. Kiko és qui s'ha abonat més a viure de la televisió, a costa de declaracions incendiàries contra la seva família.

Ara, Irene Rosales és qui es posa a la portada de la revista Lecturas per criticar amb duresa la seva cunyada. La mare d'Ana i de Carlota «es defensa», segons la publicació, a força de llançar cops de mal a les seves enemigues.

Així doncs, assegura que la seva sogra «li ha causat danys psicològics a Kiko» intentant justificar així les greus paraules que Kiko ha llançat contra la seva vida. Aquestes declaracions arriben gairebé un any després que Irene deixés d'intervenir setmanalment a la televisió. «No era feliç allí», afirma, revelant que va patir diversos atacs d'ansietat.

A Isa, la seva cunyada, Irene l'acusa clarament de mentir per desprestigiar Kiko. «Isa sap que Kiko no és maltractador ni agressiu. Mai en la seva vida ha maltractat, ni físicament ni psicològicament una dona», assegura Irene.

A més, l'acusa sense pietat de «voler destruir una persona (Kiko) i li recrimina que mai l'ha tinguda quan l'ha necessitat».

«Estic dolguda amb Isa. Jo he estat sempre que ella ho ha necessitat. Li he obert les portes de casa meva», afirma trista. «Ella no m'ha trucat mai quan he tingut algun problema», assegura decebuda. D'aquesta manera, vol confirmar que ni els bons són tan bons, ni els dolents tan dolents com se sol dir.

Isa Pantoja, preocupada per la reacció de la seva mare

Ara, Isa Pantoja haurà de respondre a les acusacions de la seva cunyada i explicar per què mai no li ha trucat, fins i tot abans que hi hagués problemes entre elles. Tanmateix, el que més preocupa la núvia d'Asraf Beno és què pensarà la seva mare de l'entrevista d'Irene.

La dona de Kiko dedica els seus dards més enverinats a la sogra. «Isabel Pantoja ha fet mal a Kiko des que va néixer». A més, li recrimina sense pietat la manca d'interès que té per les seves netes. «És la seva única àvia viva i desapareix. No ha tornat a preocupar-se per les seves netes. Elles no en tenen la culpa i el tema de les meves filles no ho perdonaré».

Irene Rosales salta definitivament a la palestra amb aquesta entrevista tan demolidora com les que ha donat recentment el marit. Amb tot allò que ha guanyat, contribueix al suport de l'economia familiar.