Isa Pantoja no va voler veure la seva cunyada durant la visita a Kiko Rivera

El fill de la cantant sí que es va poder retrobar amb la germana de la seva dona durant la seva sorpresa a 'GU DÚO'

L'emotiu retrobament dels germans Pantoja
L'emotiu retrobament dels germans Pantoja durant 'GH DÚO' | Telecinco

L'emotiu retrobament en solitari entre els germans Pantoja, Kiko Rivera i Isa Pantoja, no va ser casualitat. Segons la periodista de 'Sálvame', Mila Ximénez, la filla petita de la cantant de cobla va ficar com a requisit per a visitar al seu germà que la seva cunyada, Irene Rosales, no hi estigués present, tal com explica 'La Coctelera'.

I és que la visita exclusiva d'Isa Pantoja amb el seu germà va sorprendre els espectadors del programa de Telecinco, més que res perquè minuts abans el mateix Kiko Rivera va formar part del retrobament de la seva dona amb la germana d'aquesta, Mari Tere Rosales. Si és cert aquest gest d'Isa Pantoja, sorprenen els motius, ja que precisament la seva cunyada va ser l'única del clan Pantoja que va assistir al bateig d'Alberto Isla, el fill de la germana de Kiko que va tenir amb Alberto Isla. 

  • També et pot interessar: Kiko Rivera revela que els seus ulls van canviar de color en morir el seu pare

Un retrobament d'allò més emotiu

Sigui com sigui, el que no es pot negar és que el retrobament dels dos germans va ser altament emotiu. Kiko Rivera es va fondre un mar de llàgrimes i va abraçar com mai a la seva germana que es va desplaçar fins a Guadalix de la Sierra per a visitar el seu germà gran que està concursant a 'GH DÚO' des del passat mes de gener. Durant la seva breu però intensa visita a la casa, Isa Pantoja va voler felicitar el seu germà pel concurs que està fent junt amb la seva dona i el va animar a seguir en la mateixa línia. 

Tanmateix, va confessar-li que està sent un exemple per a ella i per a moltes persones i que, sens dubte, se sentia enormement orgullosa d'ell. En aquest punt, Isa Pantoja va admetre desconèixer alguns dels fets de la vida del seu germà que havia fet públics en el concurs, fent al·lusió a la seva passada addicció a les drogues. 

Irene Rosales amb la seva germana i Kiko Rivera
Irene Rosales amb la seva germana i Kiko Rivera | Telecinco

 

Un record per a la seva mare, Isabel Pantoja

Finalment, Isa Pantoja va voler nomenar a la seva manera, la cantant Isabel Pantoja, i va assegurar que de ben segur se sentiria molt orgullosa de veure els dos germans junts per primera vegada en un plató de televisió. Abans d'acomiadar-se, la germana petita va concloure la seva visita tot dient-li a Kiko Rivera que segueixi el seu camí dins el concurs junt amb Irene Rosales i que no es fiquin en problemes. «Segueix com fins ara», va sentenciar.

Kiko Rivera i la seva germana, Isa Pantoja
Kiko Rivera i la seva germana, Isa Pantoja | Telecinco

 

  • També et pot interessar: Kiko Rivera confessa que la seva mare no volia ser cantant

Comentaris

envia el comentari