Primer pla d'Isa Pantoja somrient

Isa Pantoja ja té nom per al seu nou bebè

Isa Pantoja té clar el nom que li posarà al seu fill amb Asraf

Isa Pantoja no para de donar notícies. La filla d'Isabel Pantoja ha començat imparable el 2022 i, malgrat els drames familiars, sembla que la vida li somriu.

Isa està travessant una de les etapes més productives de la seva vida. Està estudiant Dret i treballa com a col·laboradora a El Programa d'Ana Rosa i Ya son las ocho.

En tots dos programes de Telecinco, Isa respon a tot el que té a veure amb la seva família amb educació i sense pèls a la llengua.

Després d'uns anys una mica descontrolats per les discoteques, els nòvios fugaços i la rebel·lia adolescent, Isa ja està centrada.

Fotomuntatge d'Isa Pantoja i Asraf Beno
Isa i Asraf tenen moltes ganes de ser pares. | GTRES

El pas per la presó de la seva mare va marcar un abans i un després a la seva vida. Començar una relació amb Asraf Beno, també ha donat estabilitat a Isa, després dels escàndols que hi va haver amb Alejandro Albalá o Omar Montes, entre d'altres.

Ella, Asraf i Albertito (el fill que té Isa amb Alberto Isla) s'han mudat a Cadis. Allà viuen de lloguer en un modest pis i més a prop del món real que si fossin a Cantora, la finca on està tancada la seva mare.

Isa ja ha explicat que no es veu en un futur a la televisió sinó que vol tenir un altre estil de vida. Mentre acaba els estudis, es treu un bon sou a Telecinco, conscient que és una cosa temporal.

Asraf, mentrestant, es pot permetre el luxe de gairebé no treballar, estant al costat de la seva nòvia i donant-li suport emocional.

Què els falta a aquesta parella per satisfer la seva felicitat? Doncs sí, un fill en comú.

Els noms del nadó d'Isa Pantoja

Isa ja ha dit que vol ser mare una altra vegada però amb Asraf Beno. Albertito acaba de fer vuit anys i Isa en té 26, per la qual cosa el seu desig és donar-li un germanet.

L'inici de la relació amb Asraf va ser una mica difícil perquè Isa va ser infidel al seu nòvio d'aquell moment, Omar Montes, amb ell. Però ara, la parella s'estima i ja busquen el seu fill en comú.

Isa va fent plans i ja té decidit una cosa tan important com el nom que li posarà al seu bebè, quan es quedi embarassada. Així, si és nen, el nom triat és Said. És un nom d'origen àrab que es pot traduir com a «feliç», «afortunat» o «a qui el destí afavoreix».

Captura dels stories d'Isa Pantoja.
Stories d'Isa Pantoja amb els noms per al seu nou bebè. | INSTAGRAM

Si el bebè és nena, Isa té tres opcions, encara que segurament, la primera és la que més feliç faria la seva mare. La futura filla d'Isa Pantoja es dirà Isabel, Caterina o Rania.

D'aquesta manera, Isa seguiria la tradició familiar i posaria a la seva filla el mateix nom que el de la seva mare i el seu. No ho han fet així Kiko Rivera i Irene Rosales, que van escollir els noms de Carlota i Ana per a les seves dues filles.

Isa Pantoja confirma que la seva mare té depressió

Un naixement a la família seria un motiu de gran alegria per a Isabel Pantoja.

L'artista viu un dels seus moments més durs a l'àmbit personal. Després dels durs cops que ha rebut aquests últims anys, ara la cantant està tancada a la finca Cantora.

Gairebé no parla amb ningú, i fins i tot, la seva filla Isa té problemes per parlar-hi i interessar-se per la seva salut.

Darrerament, Isa ha confirmat que la seva mare pateix depressió. Cosa que ella veu lògica, ja que diu que aquesta no s'ha tractat durant tot el temps a la presó o durant el judici pel cas Malaya. Ara, les conseqüències emocionals d'aquell dur episodi han sortit a la llum, deixant-la devastada i sense forces.