Pla mitjà d'Isa Pantoja a un plató de Telecinco

Isa Pantoja preocupa al seu germà després del nou ingrés hospitalari

Isa Pantoja ha d'anar d'urgències a l'hospital

La família Pantoja està travessant un dels seus pitjors moments. No fa ni un mes que Kiko Rivera va haver de ser ingressat d'urgència després de patir un ictus. Ara, ha estat la seva germana Isa Pantoja, qui ha hagut de tornar a l'hospital a causa d'una afecció que per sort no ha estat tan greu.

Isa Pantoja ha estat totalment aliena a tot l'enrenou mediàtic que envoltava la seva família els darrers dies. La filla d'Isabel Pantoja va decidir posar terra pel mig i marxar a Tailàndia amb la seva parella. No obstant això, no s'imaginava que tindria una tornada de vacances tan agredolça.

El programa Fiesta es va encarregar de confirmar-ho i va ser el periodista Saúl Ortiz qui va donar la notícia.

Isa Pantoja, obligada a tornar a visitar l'hospital

La veritat és que la germana de Kiko Rivera sembla haver trobat a Asraf, l'home de la seva vida. Segons va confirmar, la noia està immersa en la preparació del casament amb el seu xicot i ha volgut aprofitar aquestes últimes setmanes per anar-se'n de lluna de mel avançada.

Foto d'Isa Pantoja.
Isa Pantoja ha hagut d'anar a urgències després de tornar de vacances | Europa Press

Últimament, no ha estat gens fàcil per a Isa Pantoja. La noia ha tingut a veure com la relació amb la seva família penjava d'un fil.

A més, ella continua molt dolguda amb tot allò que ha fet el seu germà. Isa fins i tot va arribar a reconèixer que no tenia gens d'interès a recuperar la relació amb el cantant.

Kiko Rivera, d'altra banda, assegurava que tampoc no tenia intenció de parlar-hi: «No em va defensar en un dels pitjors moments de la meva vida. Em fa pena no veure el meu nebot, però no la vull ni a deu metres», sentenciava el DJ.

No obstant això, després de la dur revés de salut que va patir Rivera, Isa Pantoja va deixar de banda la mala situació que travessaven. La noia no va dubtar a traslladar-se a Sevilla a visitar-lo.

Ara, ha estat Isa qui ha hagut de tornar a l'hospital per un nou problema de salut, que ha preocupat els seus. El periodista Saúl Ortiz va revelar al programa d'Emma García com va passar tot:

«Venien d'un viatge molt llarg, l'aire condicionat estava molt alt i tenia una faringitis. Simplement, se n'ha anat a urgències», confessava el periodista.

Tot i això, ràpidament molts mitjans de comunicació van començar a pronunciar-se i fins i tot es va arribar a afirmar que havia hagut de ser ingressada. Però, Alexia Rivas ho va desmentir:

«No està ingressada ni res, només que com que és cap de setmana ha hagut d'anar a urgències en lloc d'anar al metge, com es fa normalment», confessava.

Isa Pantoja i la dura situació familiar que està vivint

Isa Pantoja va decidir abandonar els focus de la televisió a causa de la gran pressió mediàtica a què estava sotmesa. L'última exclusiva que el seu germà va donar sobre ella va ser el punt d'inflexió que va marcar un abans i un després en la seva relació.

Imatge d'Isa Pantoja.
Per a Isa la situació que viu és molt dura | Telecinco

Isa va optar per no continuar exposant la seva vida davant dels mitjans de comunicació, i es va refugiar en el seu xicot i en el seu fill. A més, la relació amb la seva mare no passava per un bon moment, així que allunyar-se de la televisió va ser la millor de les opcions.

Tot i això, la jove sembla haver recuperat la relació amb la seva mare, o almenys estar en un punt millor que abans. Isa Pantoja no ha dubtat a defensar-la de les acusacions d'una productora musical que va anar al Deluxe divendres passat.