Primer pla d'Isa Pantoja plorant

Isa Pantoja rep el cop que li canvia totalment la vida

El futur d'Isa Pantoja es complica després del que ha passat a Cantora

Isa Pantoja acaba de rebre un dels cops més durs de la seva vida. La filla d'Isabel Pantoja fa una temporada que és el membre més assenyat del clan Pantoja. Les seves intervencions televisives són impecables, dona suport incondicional a la seva mare i la defensa a capa i espasa als platós.

La jove ha demostrat una maduresa que fins fa poc era impensable, cosa que ja està canalitzant la seva vida i ja es planteja deixar la televisió.

No defuig cap pregunta sobre la seva família i respon amb coherència i sentit comú a les polèmiques sobre la mare i el germà.

Muntatge Isabel Pantoja i Chabelita
Isa Pantoja ha rebut un cop terrible que no esperava per a res. | Catalunya Diari 

Després dels últims esdeveniments, amb la seva mare novament asseguda a la banqueta dels acusats aquesta setmana, Isa prenia cartes a l'assumpte.

Davant la impossibilitat de contactar amb Isabel, recorria els tres quarts d'hora que hi ha entre casa seva i Cantora i s'hi plantava.

Va poder veure la seva mare, al seu dia més difícil, abraçar-la i donar-li suport personalment. El que no esperava Isa Pantoja és que la seva mare ja ha pres una decisió que li canviarà completament la vida.

Isa Pantoja, desheretada

Gema López ho avançava a 'Sálvame'. L'artista ha decidit desheretar els seus dos fills, Isa i Kiko. L'únic hereu dels béns de Pantoja, quan ella mori, serà el seu germà Agustín, l'únic que ha estat al seu costat «passés el que passés».

La notícia ha caigut com un gerro d'aigua freda sobre Isa. No tant pel que suposa per a ella econòmicament, ja que Isabel Pantoja arrossega deutes i problemes econòmics infinits, sinó pel fet simbòlic d'aquest gest.

L'artista ja s'hauria reunit amb un notari de Medina-Sidonia, a Cadis, per rectificar el testament i desheretar els dos fills, a favor d'Agustín.

Entre els motius que al·lega hi ha el del «maltractament psicològic a què s'ha vist sotmesa». El canvi en el testament també es fonamenta, en el cas de Kiko a les «injúries greus continuades i amb publicitat».

Isa Pantoja encara no s'hi ha pronunciat, però és clar que els seus intents d'acostar-se a la seva mare han estat en va. La Pantoja ha pres una determinació i ha arrasat amb tot, sense importar-li ningú més que el seu germà Agustí.

El dolor d'Isa Pantoja i les seves llàgrimes a la televisió

Isa Pantoja és una de les tertulianes del moment a Telecinco. Treballa a 'El Programa de Ana Rosa' i a 'Ya son las ocho', tots els dies de la setmana, des d'on actualitza la informació familiar puntualment.

Sembla que aquest és un dels motius pels quals la seva mare l'ha inclòs en aquesta polèmica decisió amb el testament. Isabel no vol que siguin els seus propis fills els que fomentin que se'n parli a la televisió. A més, Isa ho ha fet sense pèls a la llengua.

Ha comentat obertament que la seva mare té depressió, que s'hauria d'allunyar del seu oncle Agustí o que li és molt difícil contactar-hi. Per tot això, Isabel ha decidit tallar en sec i deixar els seus fills al marge del seu llegat, el dia que no hi sigui.

En aquests moments, la situació a Cantora és una autèntica bomba de rellotgeria.

La cantant està devastada per la possibilitat que torni a la presó. Gairebé ningú hi té accés i tot el que hi passa està supervisat per Agustín.

Isa Pantoja amb el rostre seriós.
Isa Pantoja, reina dels platós de televisió. | Telecinco 

Kiko fa la guerra pel seu costat i ja s'ha desmarcat completament de la família. Isa és ara la que ha quedat als peus dels cavalls.

La seva mare en renega i amb el seu germà, no hi ha relació. La família d'Isa Pantoja s'ha enfonsat del tot i sembla que, ara sí, ja no hi ha marxa enrere.