Isa Pantoja aclareix els motius de la ruptura amb Alberto Isla

La filla d’Isabel Pantoja es mostra indiferent a les demandes interposades per Alberto Isla i explica les raons que van posar punt final a la seva relació
Chabelita Pantoja
Chabelita Pantoja va visitar 'Sábado Deluxe' per aclarir la ruptura amb Alberto Isla | Telecinco
 

La visita d’Isa Pantoja el passat 22 de desembre a ‘Sábado Deluxe’ va desvelar algunes incògnites sobre la seva relació i ruptura amb Alberto Isla, detalls que de moment es desconeixien. Un altre moment de la nit fou l’aparició de Dulce, que va sortir de dins d’una gran caixa per donar-li una sorpresa a «la seva nena»; sorpresa que es transformaria en una disputa entre les dues, segons informa ‘La Coctelera’.

 

«Ell em va deixar i jo ho vaig acceptar»

La filla d’Isabel Pantoja començava l’entrevista parlant de la seva relació amb el pare del seu fill, explicant quins van ser els motius de la ruptura: «Vam tenir una discussió per un tema familiar, per la meva mare. No sé què passava però la meva mare sempre estava per allà. Vam discutir per això. A més, feia tot el dia que estàvem malament. De sobte, un dia va sortir amb els seus amics i quan va arribar a casa vam discutir. L’endemà se’n va anar de casa. Ell em va deixar i jo ho vaig acceptar».

 

També pots llegir: Alberto Isla vos prendre a Chabelita la custòdia del seu fill

 

Isa Pantoja va confessar que, després de deixar-ho amb el participant de ‘Supervivientes’, es va adonar que realment no estava enamorada d’ell. Una de les declaracions més impactants, no obstant això, va ser quan va confessar que quan estava amb Alberto Isla se sentia mare soltera. També va recordar totes les crítiques que va rebre per no assistir al Festival de Nadal del col·legi del seu fill: «En quatre anys ha sigut l’única funció que m’he perdut del meu fill i Alberto Isla ha faltat a quasi totes». 

Alberto Isla en el bautizo de su hijo
Alberto Isla en el bateig del seu fill, la seva darrera aparició als mitjans | Cedida

Lluita per la custòdia

La veritable bomba de la nit va arribar quan la xicota d’Omar Montes va explicar el dia del bateig del seu fill: segons ella, Alberto Isla li va declarar a Dulce que lluitaria per la custòdia del petit. Tot i això, la filla de ‘la més gran’ va rebre la notícia a través de l’advocada del gadità; Alberto no va tenir el valor de dir-li-ho personalment.  

 

També et pot interessar: Chabelita dirà adéu a la televisió a partir de gener

 

La tensió en el plató va augmentar quan María Patiño, la presentadora de ‘Sábado Deluxe’, va explicar que Alberto Isla està recopilant proves, material de les xarxes socials i aparicions a televisió de Chabelita Pantoja per aconseguir la custòdia. El que busca Alberto és demostrar que està més ben qualificat que ella per tenir la custòdia del petit. La reacció de la filla de la cantant davant les intencions de la seva exparella van ser impassibles: «No em fa gràcia, però no em preocupa».

 

Dos regals en forma de demanda

Tot sembla apuntar que Alberto Isla, fart de veure com Isa Pantoja no està prou al càrrec de les seves obligacions com a mare, ha decidit interposar una demanda per aconseguir la custòdia completa i una altra exigint la part de l’exclusiva del bateig que li correspon, segons ha publicat ‘Informalia’.

 

També et pot interessar: Alberto Isla interposa dues demandes contra Chabelita

 

La nova vida d’Alberto

Alberto juega en un equipo de rugby
Alberto juga en un equip de rugby | Instagram
 

 

Després del seu pas per ‘Supervivientes’, l´últim rastre mediàtic que va deixar Alberto Isla va ser en el bateig del fill que comparteix amb Chabelita. Això sí, s’ha mantingut actiu per les xarxes socials i ha permès conèixer moments del deu dia a dia, molts d’ells rodejat dels seus fills, practicant esport i cuidant l'alimentació.

 

Tanmateix, sembla que Alberto Isla podria haver trobat una nova feina. Segons publicava la revista ‘Rumore’, podria estar treballant de tècnic d’ambulància a Sevilla, centrant-se a ajudar a les persones grans juntament amb tot l’equip de tècnics. Comentaris

envia el comentari