Isa Pantoja plorant en un plató de televisió

Isa Pantoja toca fons: la fotografia que l'ha deixat sense paraules

Isa Pantoja s'ha quedat perplexa davant la imatge

Isa Pantoja no està passant per un bon moment. Fa poc, va haver de fer front a la mort de la seva àvia, el distanciament amb la mare i l'enfrontament amb el germà. Ara, aquest últim no ha felicitat el seu fill, Albertito, pel seu aniversari.

De la mateixa manera, està molt preocupada per la seva cosina, Anabel Pantoja, després d'haver-se separat inesperadament d'Omar Sánchez. No obstant això, sembla que ell està bé després de la ruptura i unes imatges ho demostren. L'han vist de festa i gaudint de la nit en companyia d'una noia.

Isa Pantoja, sorpresa per les imatges

La filla d'Isabel Pantoja s'ha quedat absolutament perplexa en veure la portada de la revista 'Diez Minutos'. El motiu és que han enxampat Omar Sánchez, encara marit d'Anabel Pantoja, en companyia d'una altra dona. «El surfista va passar una nit de festa i passió amb una atractiva morena».

El reportatge ha preocupat la col·laboradora, sobretot perquè no sap com s'ho prendrà Anabel. Encara que va ser ella qui va decidir trencar el seu matrimoni, està patint molt.

Chabelita i Anabel Pantoja.
Isa Pantoja, preocupada per com es pugui sentir Anabel després del reportatge. | CatalunyaDiari 

Segons la revista, les imatges es van fer durant el Carnaval de Las Plamas de Gran Canària. Sembla que Omar estava amb altres amics i van sortir a fer un beure. Manifesta que «quan es quedava sol amb ella, la complicitat saltava a la vista».

De moment, es desconeix la identitat de la dona, així com qualsevol dada sobre ella. Però possiblement ben aviat començaran a sortir a la llum detalls de qui apunten que podria ser alguna cosa més per a Sánchez.

Amb aquestes fotos, a més, semblen desmentir-se en certa manera els rumors que indicaven que podria tenir alguna cosa amb Alexia Rivas.

Primer pla d'Omar Sánchez.
Omar Sánchez, marit d'Anabel Pantoja, sembla que s'està recomponent de la ruptura. | Instagram 

Isa Pantoja tem la reacció d'Anabel

La germana de Kiko Rivera és conscient que a la seva cosina no li agradaran res les imatges publicades. Tem que pugui patir, ja que encara l'estima tot i haver-se separat. De fet, fa pocs dies, no va poder evitar emocionar-se a 'Sálvame' mentre parlava d'ell.

Es va trencar a plorar després de veure unes imatges de la seva relació i va afirmar: «Durant aquests quatre anys he estat molt feliç. És una persona que no podré treure mai de la meva vida, l'únic home que m'ha mirat com em mira, que m'estima com m'estima i que em cuida com em cuida. Sempre ha estat pendent de mi, em va fer descobrir l'illa i a mi em va salvar».

«Sempre he lluitat per formar aquesta llar i tenir una família. Ell m'ha fet molt feliç, m'ha ajudat, m'ha ensenyat moltes coses i em calmava. Això no es pot treure del cor ni de la ment, però tot es va refredar».

Muntatge fotogràfic d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.
Malgrat la separació, la cosina d'Isa Pantoja té molts sentiments per Omar i les fotos no li deuen agradar. | CatalunyaDiari 

Si d'aquesta manera ja va deixar de manifest el que encara estima el seu marit, va quedar més clar després. Amb la veu entretallada, va dir: «No es mereix que jo no estigués al 100 %».

«És un home que no em mereixo. Em tindrà sempre pel que necessiti, a qualsevol hora i qualsevol dia».