Isabel Gemio apareix, per primera vegada, amb els seus fills

Un d'ells pateix una estranya malaltia

Isabel Gemio amb els seus fills, Gustavo i David, en la primera aparició pública | Catalunyadiari.com

 

Isabel Gemio ha aparcat la seva etapa professional dins la ràdio, on fins ara ha col·laborat amb Onda Cero, per poder gaudir de més temps junts amb la seva família. Així ho confirmava la mateixa periodista a 'Ecoteuve', qui va expressar que d'aquesta manera podrà dedicar més temps a altres «projectes vitals». 

 

No obstant això, Gemio va assegurar que espera tornar en un futur, però que ara mateix es vol centrar, entre altres coses, en la malaltia del seu fill. En aquest sentit, es va revelar que en Gustavo pateix una estranya malaltia, coneguda per ser la variant més greu de la distròfia muscular de Duchenne, en la qual centrarà els seus esforços la presentadora per trobar el millor tractament.

Isabel Gemio, feliç i emocionada amb el Gustavo | Catalunyadiari.com

 

Primera aparició pública del Gustavo

En una cita tan important com de la que parlem, l'entrega dels Premis Ondas, on Isabel Gemio rebia el guardó a tota la seva carrera, era evident que no hi podien faltar els més pròxims a la periodista, convertint-se així en la primera vegada que veiem a tota la família de la presentadora en conjunt.

 

La felicitat de Gemio es va fer evident en tot moment, qui no podia amagar el seu entusiasme. Orgullosa i alegre, va anar a recollir el premi, el qual va voler dedicar als seus fills, Gustavo i David. «Vull agrair aquest premi als meus fills. Ells m'han permès que hagi pogut treballar amb alegria i sense sentiment de culpa, malgrat tot el temps que els he robat», va explicar.

Isabel Gemio, en el moment de recollir el Premi Ondas a la seva carrera | Catalunyadiari.com

 

El moment emotiu de la gal·la

El discurs d'Isabel Gemio es va convertir, sense dubte, en el més emotiu de la nit. La periodista va continuar agraint als seus fills el suport que li han donat, estant «sempre al meu costat, incondicionalment». De la mateixa manera, els va definir com la seva «brúixola», mentre que a Gustavo el va considerar com el seu «heroi». «Els dos sou el meu millor premi. Us estimo», va concloure. 

Després d'aquesta gal·la, som conscients del que ha hagut de lluitar Gemio per poder continuar endavant, tot i la malaltia del seu fill. Anteriorment, en 'El Hormiguero', va reconèixer que «el desconegut fa molta por», fent referència a la incapacitat de dominar la malaltia, encara que, de ben segur, lluitarà contra ella fins a controlar-la totalment.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris