TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

MÉTEO

⛈ Alerta màxima a Catalunya: comença la llevantada més forta de l'any

Isabel Gemio deixa la ràdio per dedicar-se al seu fill, que pateix una malaltia qualificada com a extranya

Diumenge que ve, 17 de desembre, farà el seu darrer programa
La periodista Isabel Gemio | GTRES

 

Isabel Gemio deixarà la ràdio la setmana que ve. La presentadora radiofònica es posarà per última vegada davant els micròfons diumenge que ve, 17 de desembre. Ho farà, això sí, de forma temporal, segons va explicar fa uns dies en el ‘El Hormiguero’.

 

La causa d'aquesta dràstica decisió es deu a la malaltia que pateix el seu fill. Temps enrere la periodista ja va confessar que un dels seus fills —en té dos— és víctima d'una malaltia de les qualificades com a extranyes. En concret, la que pateix el fill de Gemio és la variant més greu de la distròfia muscular de Duchenne.

Es dedicarà al seu fill i a projectes d'investigació de la malaltia

Aquesta malaltia sol manifestar-se en edats primerenques i pot afectar a moltes parts diferents del cos. Així afecta al teixit muscular de les extremitats i la regió toràcica, que s'acaba per perdre.

 

«La malaltia del meu fill és una malaltia degenerativa, mortal, incurable ara com ara i no hi ha fàrmacs per tractar-la, no hi ha gens, per la qual cosa l'esperança està en la recerca», va explicar Isabel. I precisament aquest és el motiu que l'ha portat a deixar la ràdio. Vol dedicar-se 100% al seu fill i a ajudar en tant que sigui possible a la recerca de la seva malaltia.

 

Tal com ja va dir al programa de Pablo Motos, a partir d'ara tampoc és que es presti a «una vida contemplativa». La periodista té molts projectes pensats i actualment està immersa en la creació tant d'un llibre com d'un documental.

 

Ambdues coses les està fent amb l'objectiu de recaptar fons per a la recerca de les anomenades malalties extranyes. Per això mateix, Gemio ha decidit deixar la ràdio i dedicar-se totalment a servir al seu fill. 

 

Isabel Gemio a l'entrevista a 'El Hormiguero' | Antena 3

 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris