Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Isabel Gemio publica un llibre on parla del seu fill, Gustavo

Amb el nom de 'Mi hijo, mi maestro', la periodista es trenca parlant de la malaltia del jove

 

Isabel Gemio i el seu fill Gustavo | Lecturas

 

La periodista Isabel Gemio està convençudíssima que el seu fill, Gustavo, va arribar al nostre món per donar-lo una veritable lliçé de vida. De fet, ha estat això mateix el que l'ha motivat a escriure un llibre sobre ell, en el qual li diu 'Buda'. Per a Gemio, el jove és un autèntic model de superació, des que quan era molt petit li hagin diagnosticat una distròfia muscular. 

 

En el seu llibre, la periodista ha volgut explicar com es va sentir ella mateixa quan li van donar la dura notícia de la malaltia del seu fill. «El meu fill estava malalt, i la seva malaltia era una de les més cruels que existien», ha assenyalat. 

 

Un projecte en el qual ha treballat molt de temps

El llibre, titular 'Mi hijo, mi maestro', serà presentat aquest mateix mes d'octubre. Després de deixar el seu projecte radiofònic, Isabel ha dedicat el màxim temps possible a la preparació d'aquest projecte. Si bé no ha intentat amagar mai la malaltia del seu fill, Gemio sí que havia d'explicar al públic com es va enfrontar al terrible diagnòstic, i com ha aconseguit sobreviure amb la malaltia dia rere dia. En aquest llibre s'explica com ha estat tot el procés d'adaptació, i pot ser una gran ajuda per a altres persones en la mateixa situació. 

 

«Gustavo és el meu heroi»

En el llibre de Gemio podem trobar cites molt contundents, que representen veritables declaracions d'amor cap al jove Gustavo: «Gustavo és el meu heroi, l'heroi més real i valent que conec». La periodista també ha volgut insistir que «la seva heroïcitat és contínua les 24 hores del dia, sense un recés, sense una tregua». «És la resistència més pertinent que existeix al capdavant d'una greu malaltia», ha destacat. 

 

Isabel Gemio en una imatge d'arxiu | TVE

 

La malaltia afecta les extremitats del jove

La distròfia muscular que pateix Gustavo no afecta la totalitat del seu cos, sinó que es limita a les seves extremitats. Això l'obliga a moure's amb una cadira de rodes motoritzada. A banda, la malaltia també pot arribar a afectar alguns dels seus òrgans més bàsics, com el cor o els pulmons.

 

Segons ha explicat la mateixa Isabel, quan li van explicar en què consistia no sabia com reaccionar: «Estava paralitzada, sense saber com enfrontar o què em passaria. No obstant això, la vida seguia i havia d'esforçar-me per viure-la de la millor manera possible. Gustavo s'ho mereixia. Ell era la vida i estava al meu costat per recordar-m'ho», ha confessat Gemio. 

 

 

Isabel Gemio al costat dels seus dos fills | Lecturas

 

Cal dir que, tot i la difícil situació viscuda, Gemio sempre s'ha mostrat molt interessada a preservar la intimitat dels seus dos fills. En els passats premis Ondas va ser una de les poques ocasions en les quals vam poder veure-la molt orgullosa, al costat de Gustavo i Diego. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris