ÚLTIMA HORA

💉 Pfizer endarrereix entre tres i quatre setmanes l'entrega de vacunes a la Unió Europea

Isabel Jiménez demostra la seva ferma amistat amb Sara Carbonero

Les dues periodistes són més que amigues i es demostren la seva estima a través de les xarxes socials

Sara Carbonero
Sara Carbonero passa per un any difícil | Instagram

Sara Carbonero està passant pel que possiblement és l'any més difícil de la seva vida. Però, a la vegada, en aquests durs moments és quan t'adones de les persones que realment estan al teu costat i valen la pena de veritat.

Això precisament és el que li ha passat a la dona d'Iker Casillas, tal com ella va confessar fa unes setmanes a través d'una carta que va publicar al seu perfil d'Instagram. Més enllà de les seves confessions més sinceres, Carbonero també té la sort de comptar en aquests moments amb amistats de les de veritat. Amistats que són més que això. Amistats que es converteixen en família.

Una imatge de suport i amor incondicional

Isabel Jiménez, presentadora dels informatius de Telecinco és, sens dubte, un dels pilars més importants de la vida de Carbonero. Després d'anys de periodisme juntes i de viure mil i una experiències, Jiménez va decidir fer Carbonero padrina del seu nadó Hugo. Des de llavors, han estat diverses les vegades les quals han mostrat l'amor que les uneix a través de les xarxes socials. De fet, Jiménez ha publicat recentment una fotografia al seu perfil d'Instagram, en la qual, es poden veure les dues amigues i els dos fills de la dona de Casillas i el petit Hugo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ésta hoy va por ti, comadre... #ayesosratitos #familia #lavida #slowlife #tbt

Una publicación compartida por Isabel Jiménez (@isabeljimenezt5) el

Amb aquest gest, Jiménez aprofita l'espontaneïtat d'un dia qualsevol per a demostrar-li a la seva amiga que sempre està i estarà al seu costat. Carbonero, per la seva banda, no va dubtar en respondre la fotografia tot dient que li encanta pel moment i el que significa.

Actualment, la periodista esportiva s'està sotmetent a un tractament contra el càncer d'ovaris que li van detectar fa uns mesos. Per aquest motiu, viu entre Porto i Madrid. Per la seva banda, Casillas, que va patir un infart aquesta primavera, va tornant a poc a poc a la seva rutina una mica més lluny que mai del futbol en actiu.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari