Isabel Jiménez viu un dels seus pitjors moments en directe per culpa d'un micròfon obert

La presentadora es va queixar a la seva directora: «És que no sabia a què et referies!»

Cada vegada més les ficades de pota per culpa dels micròfons oberts en televisió s'estan convertint en tot un clàssic. Tal com explica ‘Ecoteuve’, aquesta vegada li ha tocat a la presentadora dels ‘Informatius Telecinco’, Isabel Jiménez.

La coneguda presentadora de televisió ha estat l'última a protagonitzar un d'aquests moments tan divertits per al públic, però realment vergonyós per al mateix presentador.

La periodista estava relatant les notícies del cap de setmana quan al moment d'informar sobre el llançament d'uns «polèmics elements en l'asfalt» de les carreteres per evitar accidents que es diuen «coixins berlinesos».

Després de llegir l'entradeta de la notícia que donava pas a la peça informativa, Jiménez creia que ningú li estava escoltant quan es va queixar directament a la seva directora d'informatius: «És que no sabia a què et referies!», va dir la presentadora en un moment que no va passar desapercebut entre els espectadors de la cadena de televisió.

Segona relliscada de Telecinco en menys d'una setmana

Cal recordar que aquesta relliscada en directe que ha sofert Isabel Jiménez, no ha estat l'únic error de la cadena televisiva durant aquests últims dies. Dijous passat, gens més començar la gala de ‘GHRevolution’, Jorge Javier va donar pas a Pedro Piqueras, qui anava a informar els teleespectadors de l'ingrés a la presó de Carme Forcadell, expresidenta del Parlament de Catalunya.

En el moment en què el periodista donava la notícia, un micròfon obert va permetre escoltar els aplaudiments del públic que estava present en el mateix plató del concurs de Telecinco res més conèixer el succeït.


Comentaris

envia el comentari