Isabel Pantoja cobrarà 100.000 euros per ser la imatge de 'Sesderma'

La cantant andalusa durà a terme el seu primer acte amb la firma cosmètica el divendres, 21 de setembre
Isabel Pantoja en un dels seus concerts | Cedida

 

 

Isabel Pantoja torna a ser al centre de la polèmica. La cantant andalusa, qui duia des de març de 2016 tancada a la seva residència a Cantora, només sortia del seu 'refugi' per actuar en algun dels seus —ja més esporàdics—concerts. Tot plegat, però, ha canviat radicalment després d'una trucada sorpresa de la 'tonadillera' a 'Sálvame'. 

 

Carlota Corredera, de fet, va estar al telèfon ni més ni menys que 90 minuts amb Isabel Pantoja i, en aquest context, la cantant espanyola va acabar revelant que tornaria a aparèixer properament davant les càmeres.  

 

Pantoja cobrarà 100.000 euros de 'Sesderma'

'Sesdemra' és la 'nova' marca d'Isabel Pantoja. Segons ha avançat ‘Jaleos de El Español’, Pantoja serà la imatge de la firma cosmètica Sesderma i per al seu primer i —atenció— cobrarà un total de 100.000 euros per ser la seva imatge.

 

Tot plegat començarà el proper divendres, 21 de setembre. Pantoja viatjarà a València per apadrinar un esdeveniment de la firma esmentada i convertir-se oficialment en la imatge de 'Sesderma'. El més cridaner de tot, plegat, però és la suculenta quantitat de diners que ingressarà la 'tonadillera' per l'anunci. 

 

Isabel Pantoja, en arxiu  | Cedida

 

Primer acte públic després de la presó

La recepció del nou acte de Pantoja, així mateix, comptarà amb una recepció amb un sopar privat i, fins i tot, tindrà un ‘photocall’. Tot i això, el que no se sap a hores d'ara és si la 'tonadillera' cobrarà 100.000 euros només per aquest acte específic o si, per contra, els ingressarà per ser la imatge de la crema en revistes i premsa en general.

 

Cal destacar, d'altra banda, que aquest és el primer acte d'Isabel Pantoja des que va sortir de la presó a finals de 2016.