Isabel Pantoja dins del cotxe i mirant a través de la finestra, amb ulleres de sol i bufanda blanca

Isabel Pantoja s'acomiada de la seva gran amiga: «T'estimaré per sempre»

Isabel Pantoja s'enfronta a la pèrdua de la seva gran amiga Lina en un dels pitjors moments de la seva vida. La tonadillera cada vegada està més sola

 Fa poc més d'un any que va esclatar el conflicte d'Isabel Pantoja amb el seu fill. Des de llavors, Kiko Rivera i la tonadillera no han aconseguit arribar a una entesa.

 

En aquesta tessitura, el cercle de confiança de la cantant s'estreny cada vegada més. Els seus suports es veuen reduïts i, fins i tot, el seu grup de fans està disminuint. De fet, algun membre del seu club l'ha traït i ha tret a la llum els draps bruts de l'arxiconeguda en televisió.

 

Aquest dimarts, Isabel Pantoja ha rebut una nova punyent notícia per a ella. L'artista ha hagut d'acomiadar-se per sempre de la seva gran amiga Marcelina Fernández, més coneguda com a Lina. La modista sevillana va perdre la vida a la seva terra natal als 88 anys d'edat.

 

Isabel Pantoja li ha rendit un homenatge a les seves xarxes socials i ha mirat al passat per recordar la importància de Lina en la seva vida. «Fins a sempre, Lina. Vas ser la primera persona que em va vestir. I sempre et portaré amb mi. T'estimo per sempre», va escriure Isabel Pantoja.

 

 

La cantant ha acompanyat el text amb dues imatges. Una d'elles presa recentment en la qual Isabel, visiblement emocionada, acaricia a la seva amiga.

 

La segona fotografia és una instantània treta del bagul dels records. Es tracta d'una foto en blanc i negre on les dues artistes apareixen envoltades de dos amics. El retrat data dels orígens de la tonadillera.

 

Isabel Pantoja diu 'adeu' a Lina en un dels seus pitjors moments

La tonadillera no travessa una de les millors etapes de la seva vida. Tot i haver-ho tingut tot a la vida, Isabel Pantoja es troba sola. Tan sols compta amb la companyia i el suport del seu germà Agustín i de la seva mare Ana.

 

La seva vida fora de Cantora també s'ha reduït. Isabel Pantoja no abandona la seva llar tret que hagi d'atendre als seus compromisos professionals, encara que els seus propis fills asseguren que és l'estil de vida que la cantant sempre ha perseguit.

 

Sigui com sigui, el semblant de la Pantoja en les seves últimes aparicions públiques no és encoratjador. Cap baix i trist, així s'ha mostrat la tonadillera.

 

La seva filla, Isa, ho ha corroborat. No és una simple percepció. La col·laboradora del programa d'Ana Rosa ha confessat haver visitat a la seva mare pel seu aniversari i no haver-la vist feliç.

 

«La vaig veure trista, però és el normal perquè la situació que té és molt lletja», ha afirmat Isa Pantoja. A més, ara se li suma la pèrdua de Lina, una dona per la qual l'artista guardava un afecte especial.

 

Lina, la dona que va vestir a Isabel Pantoja

Marcelina Fernández, o Lina, va ser una modista molt estimada entre les celebritats de l'època. Va cosir per a Isabel Pantoja, però també per a la duquessa d'Alba, Rocío Jurado o Lola Flores.

 

En concret, la tonadillera va escollir a Lina entre les modistes d'aquell temps perquè li confeccionés els vestits que marcarien història. Per exemple, el vestit de núvia que Isabel Pantoja va lluir en la celebració nupcial al costat de Paquirri.

 

I és que Lina havia entrat en la vida d'Isabel des que la cantant tenia 7 anys. En aquell moment, la dona amb un do per cosir li confeccionava els vestits amb què debutaria en els seus primers passos davant el públic.

 

Lina i Isabel Pantoja tenien una relació més enllà de l'esfera professional. Eren grans amigues, motiu pel qual la seva pèrdua ha suposat un dur cop per l'arxiconeguda. Més ara que el vent no bufa a favor seu i encara li queden batalles de lluitar contra el seu fill, Kiko Rivera.

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.