Isa P anuncia per sorpresa a Telecinco una notícia que li «canviarà la vida»

La jove ha reaparegut a 'El programa de verano'

Isa P tocant-se el cabell
Isa P ha avançat que anunciaria tota una bomba mediàtica al setembre | Instagram

La vida d'Isabel Pantoja, ara més coneguda com a Isa P des de la seva estrena en el món de la música, ha estat un autèntic caos aquests darrers anys. Tot i això, i després de superar diverses crisis personals i familiars, la filla de la coneguda Isabel Pantoja ha aconseguit trobar l'estabilitat i la tranquil·litat que necessitava. Ara, la jove comparteix una preciosa història d'amor amb Asraf Beno, exconcursant de 'Gran Hermano'. 

Isa P deixa anar, a mitges, una bomba a Telecinco

També és cert que les darreres setmanes ha estat força desapareguda, però tot aquest període de misteri ha acabat en sec aquest dimecres, quan ha aparegut en el 'Programa de Verano' de Telecinco per deixar anar el que acostumem a titllar de 'bomba mediàtica'. No ha estat fàcil, i és que la jove ha assegurat, només començar, que no estava disposada a filtrar res.

No perquè amagués l'exclusiva, sinó perquè suposadament és una persona molt supersticiosa i no volia que tot acabés capgirant-se en contra seva. Però precisament ha estat aquí on, tant els col·laboradors com els espectadors, han notat que alguna cosa estava passant a la vida de la cantant. Darrerament, els rumors d'un possible casament s'han disparat, i també els d'un esperadíssim embaràs. Aquesta última és una opció molt real, perquè Isa sempre ha assegurat estar disposada a oferir un germanet al seu fill. 

El gran secret serà revelat al setembre

La jove ha decidit allargar encara més la gran incògnita, i ha assegurat que no revelarà la veritat fins al mes de setembre. En definitiva, es tracta d'una notícia important, que ha disparat les especulacions dels col·laboradors del programa. «Més que un projecte professional és un projecte de vida», ha insistit Isabel, sense donar més detalls. 

Davant la pregunta si aquesta nova realitat li canviarà la vida, la jove ha contestat amb un sí molt convençut. A més a més, ha cedit i ha revelat qui podrien ser els padrins en una hipotètica boda amb Asraf: «El meu germà i la part d'Asraf no ho sé». Caldrà esperar a veure què vol anunciar Isa P, però no descartem que vulgui anunciar casament i embaràs a la vegada. 


Comentaris

envia el comentari