Isabel Pantoja va cancel·lar la seva gira americana perquè no volia demanar perdó pels delictes que la van portar a presó

La cantant havia de cantar a Miami i Puerto Rico però els Estats Units li van denegar el visat
Isabel Pantoja va negar-se a demanar perdó pels seus delictes | Cedida

 

Isabel Pantoja va negar-se a demanar perdó pels delictes que la van portar a presó el 2014, i per aquest motiu els Estats Units li van denegar el visat que li hagués permès actuar a Miami i Puerto Rico com tenia previst.

 

Segons la revista 'Corazón', aquest és el veritable motiu pel qual la cantant no va poder actuar al país nord-americà com a part de la seva nova gira americana, ja que els Estats Units volien que signés un document de disculpa per poder-la deixar entrar al país.

 

La notícia va sortir a la llum fa unes dues setmanes, quan se li va vetar l'entrada a Isabel Pantoja a la ciutat de Miami per problemes amb el seu visat. La cantant creia que la seva entrada al país no era un problema, però els seus antecedents penals li van comportar problemes només aterrar al país.

 

Segons les noves informacions, la cantant va tenir la possibilitat d'arreglar els seus problemes legals, però va negar-se a signar el document que les autoritats li demanaven per poder regular la seva situació.

Els organitzadors, obligats a cancel·lar els concerts

 

Així, la cantant Isabel Pantoja podria haver fet la seva gira per Amèrica, on tenia programats dos concerts, un a la ciutat de Miami i un altre a Puerto Rico. Els empresaris que van organitzar els concerts també van demanar a la cantant que signés el document per no malgastar els esforços i recursos utilitzats, però la cantant no va voler disculpar-se pels delictes i es van acabar cancel·lant els dos esdeveniments.

 

La decisió d'Isabel Pantoja respon a la versió que la cantant va mantenir davant els jutges el 2014, on va defensar la seva innocència dels delictes de blanqueig de capital dels que se l'acusava, tot i que finalment va ser condemnada. 

 

Imatge d'arxiu d'Isabel Pantoja | Cedida

La seva decisió ha afectat la seva imatge

Els promotors que treballen amb la cantant al continent americà han anunciat que se senten molt decebuts amb les decisions de l'artista, que ja han afectat la seva imatge i ha fet que alguns organitzadors no vulguin buscar alternatives per portar la cantant als seus països. 

 

Després d'aquests fets, Isabel Pantoja s'ha quedat sense la gira americana que tant ha esperat i que l'havia de portar damunt dels escenaris dels països on històricament ha tingut sempre més suport artístic.

 

Ara haurà d'esperar i intentar arribar a un acord amb les autoritats dels Estats Units si vol tornar a oferir els seus concerts allà, motiu pel qual es veurà obligada a demanar perdó si vol que el país, molt restrictiu amb qui hi entra, la deixi actuar.

Comentaris