Isabel Pantoja al plató de Telecinco

El coronavirus obliga Isabel Pantoja a prendre una decisió sonada que recordarà sempre

La pandèmia també ha afectat la vida de la coneguda cantant

Avui, diumenge, és el 64è aniversari de la coneguda i mediàtica Isabel Pantoja. Però en aquesta ocasió, a diferència  d'anys anteriors, la seva tradicional festa d'aniversari que organitza a la seva finca de  Cantora serà molt diferent. La tonadillera, que està molt preocupada pel coronavirus, ha pres la decisió d'anul·lar la celebració. Aquesta decisió li ha fet molt de mal, ja que els aniversaris en la seva família se celebren en gran, però si alguna cosa té molt clara és que no vol posar en risc ni la seva salut  ni la dels seus.

La cantant és pacient de risc perquè pateix una malaltia al ronyó des de fa alguns anys. A més, la seva mare, la senyora Ana, té gairebé 90 anys. Isabel no vol que la Covid-19 penetri a casa i pugui tenir conseqüènciesdramàtiques. Per això, ha decidit no celebrar el seu aniversari, segons ha pogut confirmar el programa 'La mañana de La 1'.

Isabel Pantoja canvia la tradicional festa d'aniversari per una trobada familiar

No obstant això, sí que farà una petita reunió amb els seus familiars més propers. Entre els convidats hi seran, per descomptat, els seus fills, Kiko Rivera i Isabel Pantoja, que es desplaçaran a Cantora per felicitar-la. Dues persones molt  importants per a ella i que, ara mateix i segons les seves últimes publicacions a Instagram, es troben enfortint la seva relació.

També acudiran altres familiars d'Isabel com la seva neboda Anabel Pantoja i algunes de les millors  amigues de la cantant. Això sí, serà una visita llampec, amb totes les mesures d'higiene i prevenció necessàries i no es quedaran a dormir.

D'altra banda, tampoc hi assistiran els representants del seu club de fans, els que cada any arriben a Cantora amb autobús per celebrar l'aniversari del seu ídol al seu costat. Malgrat no poder acudir, li han preparat una sorpresa molt especial. Segons han explicat a través de les xarxes socials, han enviat un regal que enamorarà completament  Isabel Pantoja. Han evitat dir de quina cosa es tracta perquè Isabel no pugui saber-ho abans d'hora.