Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Isabel Pantoja a l'Orgull de Madrid.

Isabel Pantoja confirma la relació i la seva orientació: era un secret a veus

La 'tonadillera' va deixar sense paraules al públic després de pronunciar-se sobre la seva orientació sexual

Sense cap mena de dubte Isabel Pantoja es troba en un moment de plena llibertat, on ja no hi ha espai per al secretisme. Divendres passat, la cantant va rebre el premi Mr. Gai i va aprofitar per declarar-se part del col·lectiu LGBT.

Isabel Pantoja va estar pletòrica en la seva actuació

Imatge de Luján Argüelles i Isabel Pantoja a l'Orgull de Madrid.
Luján Arguelles i Isabel Pantoja a la gala de l'Orgull LGTB | EP

El cert és que Isabel va malbaratar energia i carisma en una breu, però intensa actuació. El públic s'hi va entregar de ple, on va rebre una infinitat de crits i aplaudiments.

Després de la seva actuació, la 'tonadillera' es va dirigir al seu públic: «Primer, agrair-vos a tots, un per un. Us he estat veient des de l'habitació i he estat emocionada tot el temps. De cor. Perquè aquest premi s'ha fet realitat per vosaltres».

«Perquè ho doneu tot per aquesta artista que sense vosaltres no seria ningú», va dir l'artista. Isabel es va mostrar molt emocionada en recordar tot el suport rebut per aquest col·lectiu.

«Aquesta bandera la porto i l'he portat sempre al cor. Fins i tot l'he portat en una llauna de Coca-cola. La gent que és avui aquí pertany al col·lectiu més especial i gran que hi ha. El LGTBI», va comunicar. «Jo soc una més de vosaltres. Per i per a sempre», concloïa.

Les declaracions de Pantoja no van deixar indiferent ningú

La cantant sempre s'ha caracteritzat per intentar portar la seva vida privada en el secretisme més estricte. Per això, aquestes declaracions han suposat una veritable commoció. I és que, malgrat els diferents romanços de la cantant, l'ombra sobre la seva veritable orientació sexual sempre hi ha estat present.

A més a més, les paraules que va esmentar en el seu discurs van recordar molt les pronunciades per la seva examiga María del Monte fa un parell de setmanes. Aquí és quan la cantant va presentar la seva parella Inmaculada Casal després d'anys de silenci.

María del Monte es pronuncia sobre les paraules d'Isabel Pantoja

Un dels romanços més sonats i polèmics que mai es va arribar a confirmar, va ser el de les dues cantants. Però davant les declaracions de les dues artistes, tots els rumors i especulacions que es van deixar anar al seu dia van tornar a cobrar sentit.

Imatge de María del Monte i Isabel Pantoja.
Isabel Pantoja i María del Monte han tingut molta repercussió dins del col·lectiu | Europa Press

Davant d'això, María del Monte no va dubtar a pronunciar-se sobre el discurs de qui va ser una de les seves grans amigues, i amb la qual ja no manté cap mena de contacte.

«Jo vaig dir el que el cor em va dictar. Vaig parlar des del cor, no tenia res preparat, ni de bon tros, i em vaig deixar portar. Segons sembla i veient el que se segueix veient, doncs calia fer el pas perquè això segueixi funcionant», va reaccionar María sobre les paraules d'Isabel Pantoja.

També va ser preguntada en directe, a través del programa Socialité, on l'artista va dir: «Jo parlo de mi, no és que m'incomodi que em preguntin. Estic contenta, la manifestació va ser un èxit, això és el que importa».

Kiko Rivera també ha reaccionat davant les declaracions de la seva mare

El DJ ha estat absent les últimes setmanes a causa de compromisos laborals, però ha optat per pronunciar-se davant les declaracions de la seva mare a l'Orgull LGTBI.

Concretament, Kiko posava al seu perfil d'Instagram una fotografia d'ell de petit amb el seu pare Paquirri. La fotografia anava acompanyada d'un text que deia «et trobo a faltar».

Imatge d'una storie de Kiko Rivera on surt ell de petit amb el seu pare Paquirri
Kiko Rivera ha volgut recordar el seu pare a les xarxes | Instagram

Encara que no ha estat una menció directa cap al discurs de la seva mare, tot apunta que és una forma més que significativa de mostrar-li suport, ja que van ser publicades hores després de l'aparició d'Isabel.