Imatge d'Isabel Pantoja a l'entrada dels jutjats.

Isabel Pantoja pren una decisió dràstica sobre el testament: un hereu universal

La cantant ha deixat de pedra els seus fills

Isabel Pantoja està passant un dels pitjors moments de la seva vida. I és que es torna a veure a les portes de la presó.

I, enmig de l'enrenou que s'ha generat després del judici i l'assetjament mediàtic que ha patit, la cupletista sembla que ha pres una decisió ferma.

És sobre un tema que afecta de manera directa els seus fills, Kiko i Isa. Així ho comunicava Gema López a 'Sálvame'.

«Fa poc, Isabel Pantoja va prendre una decisió dràstica. Es va reunir amb un notari de Medina Sidonia amb una finalitat molt clara», assegurava la col·laboradora.

«Va decidir rectificar el testament per a desheretar Kiko Rivera i Isa Pantoja».

Kiko Rivera i Isabel Pantoja preocupats
Isabel Pantoja sembla que vol deixar Kiko Rivera sense herència | Europa Press

A més, tindria bones raons per a prendre aquesta decisió tan dura. «Hi ha un argument que ella ha deixat per escrit que avala el Codi Civil: el maltractament psicològic a què s'ha vist sotmesa».

«I, en el cas del seu fill, les injúries greus, continuades i amb publicitat». Un canvi de testament del qual ni els seus fills ni la seva neboda Anabel estarien al corrent. Però qui sí que sembla que n'està assabentat és el beneficiari, Agustín Pantoja.

I és que molta gent pensa que podria ser el principal objectiu del germà de l'artista.

Isabel Pantoja, més allunyada que mai dels seus fills

«Fa molt de temps que Agustín Pantoja es va proposar separar Isabel Pantoja no només dels seus amics, sinó fins i tot dels seus fills».

De fet, afirmen que «Agustín va proposar tancar Isabel Pantoja, i per desgràcia ho ha aconseguit».

Però, malgrat haver-se deixat dominar pel seu germà, Isabel sembla que el segueix obeint «perquè és l'única persona que li queda; no té ningú més».

A més, a partir d'ara s'estudien diverses possibilitats.

«Una és que Kiko Rivera decideixi reunir-se amb ella, que podria redactar un nou escrit».

Isabel Pantoja amb el seu germà Agustín Pantoja, tots dos amb ulleres de sol
Isabel Pantoja només confia en el seu germà Agustín | Europa Press

«Però per a això caldria que Kiko Rivera, davant aquest mateix notari, demanés perdó a la seva mare. Si no és així, i si Isabel no torna a modificar el testament, el dia que mori, els seus fills hauran de recórrer aquest testament», especificaven al plató del programa de les tardes de Telecinco.

«Això implicaria una batalla legal amb l'hereu, Agustín Pantoja, que hauria de demostrar que aquest maltractament psicològic i aquestes injúries greus han existit».

En opinió de Jorge Javier Vázquez, tot quedaria a les mans de Chabelita. «Si jo fos ella, ara, més que mai, no em separaria de la meva mare».

«Si Jorge Javier diu això és perquè Isabel està molt malament. Fins i tot s'està plantejant un futur que no tingui res a veure amb la música, sinó amb la seva pròpia vida», apuntaven.

Fa poc, Isa va anar a Cantora per a mostrar suport a la cupletista.

«Hi va anar amb el seu fill, Albertito», confirmava Kike Calleja, i va afegir que a la seva àvia li va fer molta il·lusió veure'l.

Isabel Pantoja amb el cap cot durant el judici
El dia del judici, Isabel Pantoja es va mostrar destrossada | Europa Press

A més, va insinuar que la jove «té intenció d'anar-se'n fora d'Espanya amb Asraf la setmana que ve».

D'altra banda, la presència de la Pantoja als jutjats de Màlaga està sent molt qüestionada.

«És difícil de creure que als advocats d'Isabel Pantoja se'ls oblidés demanar seguretat per a la seva clienta», comentaven sobre això.

I és que sembla que el delicte que va cometre ja no importa a ningú, perquè les seves llàgrimes acaparen tota l'atenció.

De fet, apunten que la polèmica arribada d'Isabel Pantoja als jutjats podria haver estat part d'una estratègia per a desviar l'atenció.

«Està clar que es podria haver evitat. Hem estat tot el matí fent-los preguntes, i l'únic que ens hem trobat són impediments. Intenten escapolir-se i no ens ho posen gens fàcil», van remarcar fent referència als problemes que la premsa va tenir per a parlar amb els advocats de la cupletista el dia del judici.