IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Isabel Pantoja deixa els seus compromisos per cuidar de Kiko Rivera

La cantant s'ha convertit en la seva ombra per protegir-lo de qualsevol situació externa que pugui el pugui afectar

Isabel Pantoja en el concierto
Isabel Pantoja, dedicada a Kiko Rivera | Lecturas

Kiko Rivera està travessant una forta depressió i necessita més que mai el suport dels seus amics i familiars per poder-la superar. Per això, Isabel Pantoja ha trencat tots els compromisos que tenia per tal de poder dedicar-se exclusivament a cuidar i ajudar el seu fill en tot el que calgui.

La cantant està exercint el seu paper de mare a la perfecció i ha decidit centrar-se a millorar l'estat de salut del DJ. D'aquesta manera, s'ha convertit en l'ombra de Kiko, a qui cuida i protegeix de qualsevol situació externa que pugui el pugui afectar i empitjorar la situació.

El dia a dia d'Isabel Pantoja consisteix ara a evitar que el seu fill tingui contacte amb la premsa i garantir que no sigui perjudicat per pressions externes. Així, s'assegura que Kiko du a terme de la millor manera possible el seu procés de recuperació per tornar a la normalitat com més aviat millor.

Kiko Rivera, acompañado por su madre, Isabel Pantoja
Kiko Rivera, al costat de la seva mare, Isabel Pantoja | Semana

 

Irene Rosales desmenteix els rumors sobre la salut de Kiko Rivera

Enmig de tot l'impacte mediàtic que va suposar l'anunci de la malaltia de Kiko Rivera i de tot el secretisme que hi ha hagut fins ara sobre el tema, Irene Rosales ha estat la persona més buscada per conèixer l'estat de salut de la seva parella. Finalment, la 'influencer' ha volgut parlar del pare dels seus fills per desmentir tots els rumors que estaven sortint fins ara.

«No té cap problema amb la banda gàstrica ni amb els mals hàbits», contestava davant les acusacions que han sorgit en els darrers dies. I és que molta gent va pensar que els problemes de salut del cantant podrien vindre per la dràstica reducció de pes que ha patit en els últims mesos.

No obstant això, Irene ha desmentit i descartat aquesta teoria, i ha explicat que afortunadament la depressió de Kiko «hem pogut agafar-la a temps», de manera que el DJ no ha tingut cap problema «per tractar-se» i començar el període de recuperació.


Comentaris

envia el comentari