IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Isabel Pantoja fa fora el seu germà Juan de Cantora

La mala relació que té amb la família estaria afectant la salut de la seva mare, Ana Martín

Isabel Pantoja, cantante española.
Isabel Pantoja ha fet fora el seu germà i la seva parella de Cantora | CatalunyaDiari.cat

 

Isabel Pantoja ha pres una de les decisions més radicals de la seva vida. Segons ha afirmat ‘Sálvame’ aquesta setmana, la tonadillera ha expulsat el seu germà Juan i la seva parella de Cantora. Primer va demanar-li a ella que marxés, i dies més tard Juan va ser el que va prendre la decisió d’anar-se’n a un pis de Sevilla, tot i que no va quedar-se gaire temps.

Tot sembla indicar que la raó principal d’aquesta dràstica dedició seria el delicat estat de salut de la seva mare, que també viu amb ella a Cantora, i és que la mala relació que té Juan amb la resta de germans l’estaria afectant negativament. Per això, Isabel Pantoja va prendre aquesta decisió, que li ballava pel cap des de fa poc més d’un any.

Juan i el seu adéu a Cantora

La situació a Cantora estava tan alterada amb les contínues discussions entre els germans, ja que Juan té una mala relació amb Isabel i Agustín, que la situació estava afectant, fins i tot, la mare dels Pantoja, Ana Martín de 87 anys, que es troba en un delicat estat de salut. Així doncs, la cantant fa un mes va decidir parlar amb el seu germà petit i li va demanar que marxés de la finca. Juan ho va fer i es va traslladar a un pis que Isabel Pantoja té a Sevilla, però també li va demanar que marxés d’allà.

Isabel Pantoja y su hermano Agustín, con quien tiene una buena relación.
Isabel Pantoja i el seu germà Agustín, amb qui té una bona relació | CatalunyaDiari.cat
 

Juan és el germà petit d’Isabel i un dels integrants del clan Pantoja menys coneguts, però que ha viscut a Cantora durant una gran quantitat d’anys. Segons va publicar ‘Semana’ fa més d’un mes, el fill petit d’Ana Martín és un home molt bromista i agradable que té èxit amb les dones i que mai s’ha casat ni ha tingut fills. Fins i tot l’exparella de Chabelita, Alberto Isla, va parlar algun cop d’ell, definint-lo com una persona desconfiada, «molt de camp» i que assumeix les tasques del seu germà Agustín quan s’ha d’absentar de la finca.

A més, la mainadera de Kiko Rivera i Chabelita, Dulce Delapiedra a qui Isabel Pantoja ha intentat vetar de Mediaset el passat mes de setembre, també va parlar algun cop d’ell assegurant que Juan la va escridassar quan va anar a Cantora a recollir les pertinences que s’havia deixat: «Morta de gana, marxa d’aquí, que has posat la nena en contra de tota la família!».


Comentaris

envia el comentari