IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Isabel Pantoja, disgustada amb Chabelita pel seu retrobament amb Alejandro Albalá

Després de nombroses ruptures, la parella s'ha mostrat afectuosa de cara als mitjans i ha publicat imatges plegats a les xarxes socials

Isa Pantoja amb Alejandro Albalá. | Gtres

Isa Pantoja i Alejandro Albalá tenen una estranya relació. És un continu vaivé, un dia són inseparables i un altre no poden ni veure's ni anomenar-se. Aquest tipus de relació «tòxica» està afectant a la mare de Chabelita, Isabel Pantoja, que es mostra en desacord amb la reconciliació de la parella. La relació de Chabelita i Alejandro va durar, van estar vivint com un matrimoni i, sense anar més lluny, es van casar civilment a Mèxic després de incommensurables ruptures i les seves posteriors reconciliacions. L'últim que se sabia de la parella és que es trobava en procés de divorci legal a Espanya, ja que mai es va registrar tot i que a Mèxic figuren com a casats.

Durant els últims mesos, quan la premsa preguntava per la seva relació, ambdós asseguraven no voler saber res l'un de l'altre. Chabelita es va mudar a un bonic pis a la capital madrilenya, i va tenir temps per retrobar-se amb les seves amigues de tota la vida. Alejandro, per la seva banda, ha portat una vida completament nòmada; uns dies està a Sevilla, altres a Cadis amb el seu pare, o a Santander, on viu la seva mare. Malgrat tot, aquesta setmana, s'ha pogut apreciar que les coses han tornat a canviar. Unes imatges han mostrat un retrobament dolç i afectuós que ha comportat una possible reconciliació.

A les fotografies hi apareixen Isa i Albalá besant-se apassionadament. La situació és força confusa, les imatges clares. Isabel Pantoja, però, no veu gens clar aquest retrobament i li preocupa cada dia més el nivell de vida de la seva filla, segons informa 'Esdiario'. Per si fos poc, Chabelita, a qui li encanta gravar 'stories' en el seu compte d'Instagram, va publicar un curt vídeo on, en la penombra, s'aprecia la seva cara i les paraules: «Wow, el meu amor». Referint-se, per descomptat, a Alejandro Albalá que, al seu torn, compartia en les seves xarxes socials una fotografia de tots dos junts en aquesta mateixa foscor.

 'Story time' d' Alejandro Albalá amb Chabelita. | Instagram: @AlejandroAlbala

 


Comentaris

envia el comentari