Primer pla d'Isabel Pantoja mirant cap amunt

«Isabel Pantoja és dolenta, es mereix totes les coses dolentes que li passin»

Pantoja és criticada per una persona molt coneguda

Isabel Pantoja torna a ser el centre d'atenció de la premsa del cor. Fa uns dies, la 'tonadillera' tornava a seure en una banqueta. Aquesta vegada havia de declarar per un possible delicte d'insolvència punible pel qual li demanen tres anys de presó.

La relació de la cantant amb els jutjats ja ve de lluny. Molt sonats van ser els seus passos pels tribunals després de veure's esquitxada per l'Operació Malaya. Allò la va portar a la presó, en un dels procediments més mediàtics que es recorden a la història d'Espanya.

Ara, el motiu que va portar Pantoja a visitar el jutjat número 5 de Màlaga va ser un suposat deute que manté després de reformar Mi gitana. Es tracta de la casa que encara conserva a Marbella.

La mare de Kiko va arribar al palau de justícia acompanyada pel seu germà Agustín. Ho feia completament de negre, amb ulleres de sol i envoltada de fotògrafs, provocant una gran expectació. A l'interior de la sala es va mostrar totalment abatuda, com van poder comprovar els periodistes i reporters gràfics.

Va trencar a plorar quan el jutge es va interessar per com es trobava. Amb el cap va fer un gest de negació que indicava que estava passant per un mal tràngol. Per aquest motiu, el magistrat va sol·licitar a la premsa que abandonés la sala: «Jo crec que ja n'hi ha prou».

Imatge d'Isabel Pantoja plorant en el jutjat.
Isabel Pantoja no va poder contenir les llàgrimes durant el judici d'aquesta setmana. | Europa Press
 

Alguns han pogut empatitzar amb la 'tonadillera', però d'altres han volgut aprofitar l'ocasió per criticar-la de manera pública. Entre ells, hi ha Fran Rivera, el fill gran del difunt Paquirri. Fa temps que ha esdevingut un dels seus grans enemics.

L'herència del pare és l'esquerda insalvable que els distancia. Sempre que ha intentat reclamar allò que li pertanyia s'ha trobat amb la negativa de la cantant. I és una cosa que el torero no perdona.

Sempre li ha retret a Isabel Pantoja que no l'hagin deixat gaudir a ell i a Cayetano del llegat de Paquirri. Ho ha dit en diverses ocasions a Espejo Público, el programa en què col·labora i on sol esplaiar-se.

Assegurava que «no m'alegro de les coses dolentes que li passen a algú, però a les persones dolentes és normal que els passin coses dolentes. Aquesta dona, tot el que li passi, s'ho mereix, per descomptat», va dir el torero. La titllava de «dolenta» durant la seva intervenció a l'espai d'Antena 3.

Fotomuntatge d'Isabel Pantoja i Fran Rivera
Les crítiques de Fran Rivera són constants. | GTRES
 

S'hi referia així quan s'estava produint el judici. Destacava que, si la cantant s'havia caracteritzat per alguna cosa en aquesta vida, és per «la supèrbia i l'avarícia». Això és el que l'hauria tornat a portar a seure davant d'un jutge.

Isabel Pantoja, acusada de beneficiar-se del seu entorn

Isabel Pantoja està acostumada a suportar els atacs de Fran Rivera. Un cop més, ell parlava de com la vídua del seu pare feia servir el seu entorn en el seu propi benefici. Incloent-hi «família, fans i relacions de tota mena».

Va revelar que «deu diners a una quantitat de gent...». El pitjor de tot és que «els diu que no els pensa pagar perquè no hi ha cap paper signat», explica.

Isabel Pantoja capcota a la banqueta dels acusats
Isabel Pantoja, abatuda a la banqueta | Europa Press
 

En qualsevol cas, l'ombra de la presó torna a irrompre a la vida de la 'tonadillera'. El desembre del 2014 va ingressar a la presó d'Alcalá de Guadaíra, Sevilla, per complir una condemna de dos anys. Se'l va acusar d'un delicte de blanqueig de capitals.

Isabel Pantoja havia estat detinguda el 3 de maig de 2007 per aquesta causa derivada del cas Malaya. En tot moment havia mantingut la seva innocència, assegurant que la que va ser la seva parella «mai» li va donar «ni diners ni res».