ARA MATEIX

Cremen cotxes al centre de Barcelona

Isabel Pantoja i dues de les seves netes protagonitzen la portada de '¡Hola!' amb una imatge molt retocada

La cantant ha aprofitat per fer una entrevista en exclusiva amb motiu del bateig de la petita Carlota
Isabel Pantoja a la portada de '¡Hola!' | ¡Hola!

 

Isabel Pantoja ha estat la gran protagonista de l'últim número de la revista 'Hola!', mostrant per primera vegada la seva faceta d'àvia. La cantant ha aprofitat el bateig de la petita Carlota, filla de Kiko Rivera i Irene Rosales, per concedir una entrevista i algunes fotos familiars en exclusiva al mitjà de comunicació.

 

No obstant això, malgrat que tant les imatges com les paraules d'Isabel són molt interessants, el que més ha cridat l'atenció ha estat la portada. I és que la cara d'Isabel Pantoja surt especialment bé, una cosa que sembla que ha d'agrair al Photoshop. Un fet que ja va passar fa poc amb una altra portada de la revista, aquella protagonitzada per Terelu i la seva filla.

 

En aquest cas, Isabel Pantoja es mostra molt somrient al costat de les seves dues netes. El més cridaner de la imatge és que té un rostre amb una pell molt llisa i uniforme, sense cap arruga, igual al coll. Tots aquests detalls fan pensar que la fotografia és poc natural i que en ella hi ha un excés de Photoshop.

Isabel Pantoja es mostra feliç

El bateig de la filla petita de Kiko i Irene es va celebrar fa uns dies a Sevilla, i malgrat es va poder veure reunida la familia Pantoja, la cantant no va anar a la cerimònia religiosa. Malgrat això, ha volgut deixar clar que està encantada amb la seva nova neta, així com amb tots els que té, en total quatre, les dues filles de Kiko, un altre nen de cinc anys també seu i el fill de Chabelita, de tres anys.

 

«M'emociono al mirar-la ... És que són els seus ulls, són els ulls de Paco, del seu avi», ha assegurat Isabel sobre la petita Carlota. I és que ara se la veu bé. D'aquesta manera ho ha assegurat també el seu fill Kiko en declaracions al mitjà de comunicació. «La meva mare torna a ser ella, torna a estar feliç», ha dit.

De fet, fa unes setmanes ja va quedar demostrat quan va sortir al carrer després d'un temps tancada a Cantora per anar al primer concert de la gira de Kiko, on va ballar, va cantar i va gaudir com la gran fan que és del seu fill. Allà ho va passar molt bé en companyia també de Bernardo, Anabel Pantoja, i d'ltres persones, com per exemple, la seva nora, Irene Rosales o la col·laboradora de televisió Raquel Bollo.

 

Isabel Pantoja al concert | Lecturas

Comentaris