Isabel Pantoja, endeutada pels seus concerts cancel·lats a Amèrica

La 'tonadillera' deu 180.000 a la productora que va organitzar les actuacions, que posteriorment van haver de ser cancel·lades

Isabel Pantoja
Isabel Pantoja va cancel·lar els seus dos concerts a Amèrica | CatalunyaDiari.cat

 

La família Pantoja no para d’acumular deutes. Ara ha sortit a la llum que alguns dels concerts corresponents a l’àlbum que la ‘tonadillera’ va publicar el 2016 en col·laboració amb el difunt Juan Gabriel s’haurien cancel·lat, i la cantant deuria quasi 180.000 euros.

El disc en qüestió, ‘Hasta que se apague el sol’, va ser gravat el 2013, abans que Isabel Pantoja entrés a la presó, i el novembre de 2016, un cop ja havia complert condemna, va començar a realitzar la promoció del disc així com a planificar una gira per Espanya i Amèrica. Alguns delsconcerts previstos pel 2018 havien de tenir lloc a Miami l’11 de febrer i a San Juan de Puerto Rico el 18 de febrer.

Se li va denegar el visat per viatjar a Amèrica

La famosa cantant però, no va poder assistir als seus propis concerts perquè se li va denegar el visat i per tant, va haver de cancel·lar el viatge i els concerts. Per si no fos suficient, aquesta era la segona vegada que Isabel Pantoja cancel·lava aquests dos concerts, ja que l’any anterior havia fet el mateix però per causes climàtiques: l'huracà Irma passava pel continent el febrer de 2017, coincidint amb les primeres dates en què la cantant havia programat les seves actuacions.

Isabel Pantoja no va poder viatjar als EUA per un problema amb el seu visat
Isabel Pantoja no va poder viatjar als EUA per un problema amb el seu visat | TELECINCO

 

En total, dues cancel·lacions que li han suposat contraure un deute de 180.000 euros amb la productora que va organitzar l’esdeveniment. Tal com ha explicat César Sainz, director de la citada empresa, amb l'anul·lació de les actuacions de la 'tonadillera’ «ens han quedat enganxats quasi 200.000 dòlars», uns 180.000 euros. La cantant hauria rebut diners en forma de dipòsit però no hauria retornat la totalitat de la quantitat.

La cantant ni confirma ni desmenteix aquest fet, però sí ho ha fet la seva neboda Anabel Pantoja, que afirmava rotundament que no té constància de cap d’aquests deutes.

La família Pantoja, endeutada

La família Pantoja va acumulant deutes. El fill de la Pantoja, Kiko Rivera, també està travessant problemes econòmics, com ell va mateix va confessar en entrar a 'GH DÚO'. Entre d'altres, el DJ deuria 80.000 euros a Hisenda i la participació en el 'reality' serviria per tapar aquest gran forat econòmic.

Comentaris

envia el comentari