Isabel Pantoja plorant a l'illa

Isabel Pantoja s'enfonsa a 'Supervivientes' en recordar la seva família

La cantant diu que serà la primera vegada que no celebri l'aniversari de la seva mare amb ella

Concursar a 'Supervivientes' pot ser divertit, una experiència de superació personal, tot un repte. Però a ningú se li escapa que, encara que sigui un programa de televisió i està tot controlat, és una experiència dura.  La gana, el mal dormir, la calor, les tempestes, els insectes... i, sobretot, els sentiments, fan que alguns dies els concursants ho passin realment malament.

Ara li ha arribat el torn a Isabel Pantoja que, després de patir un atac de pànic en quedar-se a les fosques a l'illa, li ha entrat l'enyorança pels seus familiars.  Concretament per la seva mare que el pròxim dia 22 farà 88 anys. Pantoja, que estava estirada a terra amb Aneth, amiga de la seva filla Chabelita, va començar a explicar-li que trobava molt a faltar a la seva família.

La cantant està desitjant veure la seva família

Especialment, la cantant està portant molt malament no poder veure a la seva mare, els seus fills i els seus nets. Davant la debilitat que va mostrar la Pantoja, Aneth no va dubtar en donar-li molts ànims i li va confessar que era una de les persones més fortes que coneixia. No obstant això, l'andalusa va assegurar que també tenia un cor. Aquest aniversari de la seva mare, serà el primer que la Pantoja visqui separada d'ella.

«És la primera vegada que estaré sense ella. M'encantaria veure-la un moment per un foradet», va confessar.  Aneth, moguda per les llàgrimes de la cantant, no dubtar en fer-li una forta abraçada i mostrar-li tot el seu suport davant aquests difícils moments.

 

Demana que no eliminin Aneth

Ambdues estan forjant un important vincle que ha portat a la Pantoja ha demanat al públic que aquesta setmana no deixi fora del concurs a Aneth, que està nominada. «Si us plau, no us emporteu a Aneth que és el meu gran suport i la prolongació de la meva filla», va dir la cantant.

Realment, la Pantoja ha notat molt la marxa del programa de les germanes Azúcar Moreno i el canvi de grup, amb el qual, ja no es troba Chelo García Cortés.  La Pantoja està mostrant-se tal com és en cada moment del concurs i, tot i que també està deixant moments molt divertits que es recordaran durant molt de temps, les situacions difícils no les està amagant i deixa que els espectadors vegin qui hi ha realment darrere l'artista.

Isabel Pantoja s'abraça amb Aneth
Aneth s'ha convertit en el suport de la Pantoja a l'illa | Telecinco

 

També et poden interessar...