Primer pla d'Isabel Pantoja plorant

«Quan Isabel Pantoja va entrar a presó, em vaig adonar que l'estimava moltíssim»

Isabel Pantoja, trencada després de la colpidora confessió d'algú molt especial

Sálvame ha intentat de salvar l'audiència que havia perdut recuperant un format que va ser un èxit fa molts anys. I ha fet servir un familiar d'Isabel Pantoja per reflotar aquesta baixada d'audiència.

El programa de Mediaset ja no sap què fer perquè l'audiència, que tan fidel va ser-li els seus primers anys, torni al programa. Per tant, la direcció ha cregut convenient recuperar La Caja, aquell espai dels divendres en què els col·laboradors de Sálvame i algun famós s'obrien en canal.

Ho feien dins d'una enorme caixa quadrada on només hi havia un sofà i una gran pantalla. El que ha fet avui Sálvame és intentar renovar el programa parlant de les intimitats dels seus col·laboradors. I avui li ha tocat el torn a Anabel Pantoja.

Anabel s'obre en canal a 'La Cápsula' parlant sobre Isabel Pantoja

La sevillana ha estat la primera a asseure's a la butaca de La Càpsula. Un refregit de La Caja que no he rebut gaires bones crítiques quan el programa ha anunciat la seva emissió.

Aquest dilluns, Anabel Pantoja tornava després de dotze dies fora de l'espai de Telecinco a causa que li ha estat cuidant el seu pare malalt en un hospital de Sevilla.

Primer pla d'Anabel Pantoja, entre llàgrimes.
Anabel Pantoja s'ha trencat en recordar el pas per la presó de la seva tia Isabel. | Mediaset

 

Amb la tornada d'Anabel, el programa de La Fábrica de la Tele esperava recuperar part de l'audiència perduda. En cas contrari, els caps de la cadena es veuran obligats a tancar de manera definitiva un dels seus espais més veterans.

Durant els primers minuts de La Cápsula, Anabel Pantoja ha repassat en un vídeo diversos episodis de la seva vida. Parlem d'aquells anys en què la seva tia Isabel Pantoja va estar a la presó pel cas Malaya.

Jorge Javier ha preguntat a Anabel sobre quina ha estat la seva relació amb la cantant i per què tenen aquesta connexió tan especial. La jove ha estat molt contundent quan li han preguntat què sentia en veure les imatges de la seva entrada a la presó. Allí va acudir molts dies quan la seva tia va estar privada de llibertat.

En un primer moment, Anabel no ha volgut respondre cap qüestió sobre aquest assumpte. Però, finalment, s'ha armat de valor i ha declarat que des que la seva tia va entrar a la presó, l'afecte per ella va créixer encara més.

«Què era més dura, l'entrada o la sortida?», li preguntava Jorge Javier, i Anabel ha estat molt contundent, a priori. «No parlaré d'això, no ho he fet mai, això li ho pregunteu als seus fills o a ella mateixa. Són les coses íntimes de la persona que adoro, i a més en un moment dur, no ficaré el dit a la nafra».

«Quan va entrar a la presó, em vaig adonar que l'estimava moltíssim més»

«Això es queda al meu cor, i ja està», deia. «Podries dir que has après una mica d'aquells anys?», preguntava el català. «Doncs sí, si sabia que l'estimava, allí em vaig adonar que l'estimava encara més», responia la influencer sevillana.

Captura de Pepi Valladares parlant a 'Sábado Deluxe' i de la detenció d'Isabel Pantoja
Isabel Pantoja va ser jutjada i condemnada pel 'cas Malaya'. | Telecinco
 

«Jo vaig veure que ella havia estat tota la vida per a nosaltres, i d'alguna manera havia de ser-hi, i aquí la volia més. Volia que passessin els dies, els mesos. Però, per a mi, és un record que vull treure del meu cap per sempre més, i, és més, intento no recordar-ho».

«Tant de bo hagués pogut fer alguna cosa més, vaig fer tot el que vaig poder», prosseguia. «Què haguessis estat disposada a fer?», li preguntava Jorge.

«Doncs no separar-me'n. Vam estar cuidant de qui havíem de cuidar, així ho volia ella i així ho vam fer», sentenciava la sevillana.