Isabel Pantoja al plató del programa 'Idol Kids' on fa de jurat

Isabel Pantoja està molt il·lusionada amb un nou projecte i dona detalls

La 'tonadillera' aprofita el seu moment professional més especial per presentar el seu pròxim treball

Sembla que Isabel Pantoja està vivint el seu moment personal més complicat, i tot des que el seu fill, Kiko Rivera, es va asseure a 'Sábado Deluxe' per confessar el seu mal estat d'ànim. Des de llavors, tot han estat trucades de telèfon a deshora i retrets via xarxes socials que l'únic que està provocant és que mare i fill estiguin cada vegada més allunyats.

No obstant això, i pel costat totalment oposat, Pantoja es troba en un magnífic moment professional, ja que està arrasant amb la seva participació com a jurat a 'Idol Kids'. A més, la 'tonadillera' ha anunciat que aviat traurà nou disc, del qual ha anat llançant cançons del que seria el seu nou treball, però no ha estat fins ara quan per fi ha revelat aquest disc.

'Canciones que me gustan', el nou disc de la Pantoja

La mateixa Isabel Pantoja ha compartit a les seves xarxes socials la portada del seu nou disc, i ho ha fet el mateix dia en què Kiko Rivera trucava a 'Sálvame' i no deixava en bon lloc a la seva mare. Això no ha impedit que ella segueixi gaudint de la seva faceta professional i, per això, ha presentat la portada del disc que porta per nom 'Canciones que me gustan'.

La cantant ha mostrat la portada del seu disc i on s'observa a Pantoja molt somrient amb tot el lateral adornat amb flors, i també posa amb les mans sostenint una altra flor, amb l'elegància que tant la caracteritza. Al mateix temps, Isabel ha mostrat la contraportada, per aquest motiu ja es coneix el títol de totes les cançons del seu proper treball.

El disc sortirà a la venda el 27 de novembre, encara que queden unes setmanes per poder escoltar aquest nou treball de la cantant i poder valorar la seva feina. La 'tonadillera' ha ressorgit de les seves cendres amb molta més música i els seus seguidors estan desitjant poder gaudir de la seva veu.

Fins que arribi aquest dia, Isabel Pantoja té molts assumptes per resoldre en la seva família, principalment amb el seu fill Kiko Rivera, qui ha declarat que està molt molest amb ella per no haver anat a veure'l després de demanar la seva ajuda.