Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Telecinco vol que Isabel Pantoja s’incorpori a ‘Factor X’

En cas d’acceptar l’oferta com a jurat, la cantant haurà de retirar les querelles contra el grup Mediaset
Isabel Pantoja en uno de sus conciertos celebrados en 2017 | CatalunyaDiari.cat

La relació entre la cadena Telecinco i Isabel Pantoja no ha sigut gaire bona en els últims temps. Tot i això, sembla que alguna cosa està canviant: l’entrada de la seva filla Chabelita al concurs ‘Gran Hermano VIP’ i les nombroses trucades de la cantant a ‘Sálvame’ i al mateix ‘Gran Hermano’ semblen haver millorat la comunicació amb la cadena.

 

La reconciliació es fa més evident en conèixer que Telecinco està temptejant a Isabel Pantoja perquè formi part del jurat de ‘Factor X’, un talent show que es va estrenar la passada primavera i que ha confirmat una segona edició, tot i l’escassa audiència de la primera.

 

 

Un perfil que encaixa molt bé

La cadena dirigida per Paolo Vasile pensa amb Isabel Pantoja com a nova integrant del talent show, que en l’edició passada va comptar amb Risto Mejide, Laura Pausini, Xavi Martínez i Fernando Montesinos.

 

Isabel Pantoja és el primer nom que surt a la llum, però no serà l’única proposta per a la segona edició de ‘Factor X’, concurs que pretén ocupar el lloc que ha mantingut diverses temporades ‘La Voz’ dins de Telecinco. A partir de gener, aquest últim programa estrenarà una nova temporada a Antena 3. Per la seva banda, Mediaset vol aprofitar l’oportunitat per fitxar a Alejandro Sanz.

 

Els punts calents del conflicte

Tot i la proposta per participar en la cadena, Isabel Pantoja encara té un conflicte obert amb Telecinco per intromissió a la seva intimitat, un punt que serà essencial a l’hora d’arribar a un acord per a la seva incorporació al programa.

 

Tal com va avançar ‘El Confidencial Digital’, Vasile ja ha advertit que «si accepta la proposta de formar part del jurat, la cantant haurà de retirar les querelles que té pendents contra Mediaset».

 

Isabel Pantoja es va querellar contra Mediaset per 'Mi Gitana' | Telecinco

 

‘Mi Gitana’ als tribunals

La minisèrie ‘Mi Gitana’, emesa per Telecinco i basada en els principis de la cantant als anys 90, l’escalada a la fama i el seu ingrés a la presó pel ‘Cas Malaya’, va fer esclatar el conflicte entre Isabel Pantoja i la cadena.

 

Isabel va considerar que la producció contenia «injúries i calúmnies» contra la seva persona i, després d’acudir als tribunals, el grup de comunicació va indemnitzar amb 10.000 euros a l’artista. Ella demanava una xifra més alta: cinc milions d’euros.

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris