IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Isabel Pantoja, molt preocupada per les últimes notícies que li arriben de Chabelita

La cantant no comparteix algunes de les decisions de la seva filla

Chabelita i Isabel Pantoja| Arxiu

La reconciliació de Chabelita i Alejandro Albalá continua generant una gran polèmica. Després de nombroses ruptures, la parella ha decidit, finalment, donar una nova oportunitat a la seva relació, tot i que aquesta decisió no ha agradat gens als seus respectius familiars. En concret, la més contrària és Isabel Pantoja, que ha arribat, fins i tot, a contractar l'advocada Cynthia Ruiz, perquè agilitzi el procés de divorci de la parella. No obstant això, les seves intencions han estat frustrades després que Chabelita li comuniqués que tornen a estar junts.

I és que, des que va saber la notícia, Isabel està cada vegada més preocupada per la seva filla. Tal com es coneixia fa uns dies, tot i la distància, la cantant parla amb Chabelita, i aquesta sempre li acaba explicant tot el que fa. Ara, segons 'ESdiario', Isabel té una nova preocupació, després d'assabentar-se de les intencions reals de Chabelita. Recentment, la filla d'Isabel comunicava als seus familiars que no vol que l'aconsellin, i que respectin i acceptin la seva decisió. Ni ella ni Alejandro semblen estar disposats a escoltar, i seguir els consells de les seves famílies, perquè recapacitin.

Chabelita i Alejandro Albalá | Cedida

 

D'altra banda, Chabelita ha fet signar un contracte de confidencialitat a Alejandro, com ja va fer amb el seu amic Sema, perquè no expliquin res de la seva vida als mitjans de comunicació. Una altra decisió que, a més de sorprendre la cantant, també preocupa la mare del jove, que sembla no entendre que Alejando hagi acceptat una cosa com aquesta. I és que, segons ella, «quan Alejandro està amb Chabelita, la seva vida desapareix». A més, també ha arribat a afirmar que no creu que Isa realment estimi el seu fill. «Està amb ell perquè no vol quedar-se sola», ha arribat a assegurat.


Comentaris

envia el comentari