Isabel Pantoja nega la suposada relació amorosa amb 'El Tato'

‘El programa de Ana Rosa’ havia assegurat que l’artista andalusa havia trobat un nou amor

Isabel Pantoja en uno de sus conciertos celebrados en 2017
Isabel Pantoja nega que hagi començat una relació amb 'El Tato' | Cedida

Isabel Pantoja no deixa de desmentir els rumors que apareixen publicats als mitjans de comunicació. Aquesta mateixa setmana, la cantant andalusa va haver de negar que hagués trencat la seva vinculació amb la discogràfica Universal Music i ara ha hagut de sortir al pas per contradir les informacions que asseguraven que havia trobat un nou amor.

'El programa de Ana Rosa' va assegurar que Isabel Pantoja havia començat una relació sentimental amb 'El Tato', un treballador de Cantora, quelcom que la cantant ha desmentit ràpidament. «Han ficat la pota», comentava l'artista en unes declaracions a 'La Otra Crónica', afegint que el tema està «en mans d'advocats».

Asseguren que Isabel Pantoja hauria començat una relació amb El Tato

El programa de Telecinco va afirmar que la cantant sevillana havia començat una relació sentimental amb 'El Tato', un home de 50 anys que fa pocs mesos va entrar a treballar a la residència d'Isabel Pantoja. «'El Tato' va entrar a Cantora aproximadament a finals de juliol com un manetes, un assistent que exerceix diversos serveis, com la cura del jardí, tasques de compra o xofer», explicava el periodista Israel López.

Isabel Pantoja i 'El Tato'
Isabel Pantoja amb 'El Tato' | Telecinco

 

Segons sembla, però, 'El Tato' no és una persona que agradi gaire a la família de la cantant. De fet, el seu germà Agustín li hauria exigit que escollís entre ell o l'empleat i Juan, el menor dels Pantoja, hauria marxat de Cantora pel mateix motiu. L'única que no semblaria contrària seria Chabelita, que vol que la seva mare es torni a il·lusionar amb un nou amor.

Isabel Pantoja desmenteix que hagi trencat amb la seva discogràfica

Per altra banda, aquests últims dies també havia sortit el rumor que la discogràfica de l'artista, Universal Music, l'hauria abandonat. Una informació que ràpidament es van encarregar de negar les dues parts implicades.

Isabel Pantoja, cantante española.
Isabel Pantoja segueix vinculada a la discogràfica Universal Music | CatalunyaDiari.cat

 

«En relació a la informació publicada per diferents mitjans de comunicació referent a la cancel·lació del contracte d'Isabel Pantoja, Universal Music Spain i la mateixa artista, desmenteixen la notícia, al mateix temps que informen que l'esmentat contracte segueix en plena vigència», deia la discogràfica en un comunicat, on també assegurava que «es troba en aquests moments treballant en els pròxims concerts d'Isabel Pantoja, dels quals s'informarà puntualment».


Comentaris

envia el comentari