YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Isabel Pantoja, nova concursant de 'Supervivientes'

La revista 'Semana' ha estat l'encarregada de donar aquesta sorprenent notícia sobre la cantant

Isabel Pantoja en el escenario
Isabel Pantoja, concursant de 'Supervivientes' | Instagram

Cada cop s'acosta més la nova edició del reality 'Supervivientes' i per tant es van descobrint els noms dels concursants. Fins ara, s'han confirmat oficialment el nom de quatre participants: Omar Montes, Violeta de 'MYHYV', Dakota de 'Hermano Mayor' i Mónica Hoyos.

Aquest matí però, s'ha revelat una sorprenent notícia. A la llista de concursants d'aquest 'Supervivientes' 2019 es podria sumar també Isabel Pantoja. Segons ha informat la revista 'Semana', la cantant estaria a tan sols un pas d'agafar l'avió i dirigir-se a Hondures per demostrar que disposa de capacitats suficients per poder sobreviure a l'illa.  

La cantant haurà de conviure amb l'ex de la seva filla

Així doncs, la revista ha anunciat, en exclusiva, que l'artista ja és concursant de 'Supervivientes', després que durant aquestes últimes setmanes hagi estat negociant amb la productora 'Bulldog TV' les condicions de la seva participació en el concurs.

El fet de veure a Isabel Pantoja convertida en un autèntic Robinson Crusoe segur que generà molta curiositat entre el públic tot garantint uns elevats nivells audiència del programa. En el cas que fos certa la participació de la cantant, aquesta no només hauria de bregar amb els reptes de l'illa sinó que a més, hauria de conviure amb Omar Montes, l'ex de la seva filla, Isa Pantoja, i amb la seva pròpia examiga, la periodista Chelo García Cortés.

Isabel Pantoja podrà rebre els consells de la seva neboda que també va participar al reality   | Instagram

Isabel se suma els membres del clan Pantoja que han participat a 'Supervivientes'

Amb la seva participació en el reality seran quatre els membres del clan Pantoja que hauran concursat en alguna de les seves edicions. El primer concursant va ser el seu fill, Kiko RIvera, que actualment és finalista de 'GH Dúo', qui finalment va abandonar el concurs al·legant que patia un atac de gota.

La següent concursant va ser la seva neboda, Anabel, qui va decidir participar en l'edició del 2014 però el seu pas pel programa va durar només quinze dies. Anabel va ser finalment expulsada pel públic després que ella els ho hagués demanat de forma reiterada. L'última del clan que va participar va ser la seva filla, a la següent edició, i va ser la que va arribar més lluny, tot quedant-se a les portes de la gran final.

Una gran negociació

Segons ha indicat l'esmentada revista, la negociació que Isabel Pantoja està fent amb Mediasetpodria anar més enllà de la seva participació al concurs. En concret, es planteja que la cantant estigués intentant arribar a un acord per formar part, en un futur, del jurat d'algun 'talent'.


Comentaris

envia el comentari