Isabel Pantoja amenazó a Omar por no defenderla

Isabel Pantoja a Omar: «Ja t'agafarà el meu fill a Espanya»

La cantant es va enfadar amb Omar perquè no la va defensar dels atacs d'Albert i Mónica

La final de 'Supervivientes' està cada cop més a prop  i els nervis comencen a notar-se entre els concursants que cada cop protagonitzen més enfrontaments. En aquests moments és quan les aliances entre els supervivents es converteixen en elements crucials per poder arribar a la final. En aquesta ocasió, Omar ha sortit malparat després de trobar-se enmig de la discussió  que han mantingut dos dels seus amics després de la gala d'expulsió: Isabel Pantoja i Albert.

Albert i Mónica van acusar Isabel Pantoja de traïdora  quelcom que no va passar per alt. Omar però va rebre part de la ràbia de la cantant qui va lamentar que aquest no l'hagués defensat de l'atac que havia rebut per part dels dos supervivents: «No has fet res, però no passa res» li va dir molt alterada. Tot seguit va amenaçar a qui va ser el xicot de la seva filla: «Tranquil, ja t'agafarà el meu fill a Espanya».

Omar es va mostrar molt sorprès davant l'advertència de la cantant i es va defensar de l'atac tot assenyalant que no l'havia pogut ajudar perquè no tenia dret a parlar: «Què faig jo si no podia parlar?» va contestar encara incrèdul per l'amenaça rebuda. 

Omar defensa a Isabel però aquesta s'enfada

Després de conèixer el malestar que li havia causat a la cantant que no l'hagués ajudat durant la discussió a la Palapa, Omar va parlar amb Mónica i Albert per deixar clar quina era la seva postura: «És una persona que podria ser com la teva mare, només per la seva edat se l'ha de respectar. Mónica ha dit algunes coses que no m'han agradat gens».

D'altra banda, Isabel es va prendre malament les paraules d'Omar i va reaccionar de forma contradictòria tot afirmant que no necessita que ningú la defensi: «Tinc 62 anys i no necessito que em defensin. Jo he vingut aquí sola i marxaré sola».

També et pot interessar...