rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Isabel Pantoja dona una mensualitat de 4.000 euros al seu fill Kiko Rivera

Aquesta remuneració podria ser la causa de la disminució del nombre d'actuacions del DJ
Imatge d'Isabel Pantoja amb el seu fill Kiko Rivera | Cedida

 

Els actes d'Isabel Pantoja tornen a contradir unes de les seves últimes declaracions. Fa un parell de setmanes, va afirmar en una trucada al programa 'Sálvame' que estima els seus fills per igual i que cap dels dos rep un tracte de favor

 

Aquestes paraules, però, contrasten amb unes informacions que ha publicat 'El Español'. Segons aquest mitjà digital, la cantant faria molt temps que envia transferències de manera mensual al seu fill Kiko Rivera, donant una prova més als que creuen que ell és el seu fill predilecte. 

 

 

Transaccions en els seus comptes del Banc Sabadell

Mare i fill comparteixen entitat financera. Segons sembla, la folklòrica transfereix una bona xifra de diners del seu compte corrent en el Banc Sabadell al del seu fill. Concretament, la transacció mensual que rep el fill petit de Paquirri és de 4.000 euros

 

El germà de Chabelita acaba de tornar als escenaris després d'haver patit una depressió durant els últims mesos. Per les seves sessions com DJ es calcula que cobra entre uns 6.000 i 10.000 euros, però això no sempre ha estat així. Kiko Rivera mai havia tingut una estabilitat econòmica i tot apunta que la seva mare fa temps que l'ajuda. 

 

Isabel Pantoja caminant del braç del seu fill Kiko | Cedida

 

Té privilegis Kiko Rivera amb la seva mare?

Aquesta és la pregunta que s'han fet sempre els mitjans i els seguidors d'Isabel. Amb aquestes últimes informacions sembla que la resposta és afirmativa i que, per tant, Chabelita té motius per estar enfadada amb la seva mare

 

Encara que ella mateixa va explicar, en el plató de 'GH VIP', que ho havia tingut tot a la vida, el que va tenir més repercussió van ser les paraules on deia que li donaria al seu fill «tot l'amor que a mi m'ha faltat».

 

Isabel Pantoja amb la seva filla Chabelita | Cedida

 

El problema amb Chabelita és la seva relació amb Dulce

En les converses telefòniques que va mantenir amb els col·laboradors del programa de les tardes de Telecinco, la mare de Kiko i Isa va comentar que el fet que la separava de la seva filla, a diferència del seu fill gran, era que Chabelita havia permès que Dulce parlés d'ella

 

Aquestes van ser les dures paraules de l'ex de Julián Muñoz: «El meu fill no ha enviat a ningú perquè parli de la seva mare i no ha permès que ho faci ningú. Ni companys, ni amics, ningú, i menys una persona que ha treballat tants anys al nostre costat. La meva filla ho ha permès, és l'única diferència que existeix, res més». 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris