Isabel Pantoja, plorant al programa 'Idol Kids'

Isabel Pantoja parla com mai ho havia fet del seu marit perdut

La cantant va emocionar-se en escoltar una cançó interpretada per un dels concursants

Isabel Pantoja ahir va aconseguir fer realitat un dels seus somnis a 'Idol Kids'. La cantant per primera vegada va debutar com a jurat d'un talent musical. A més, durant l'emissió del primer programa, l'artista es va sincerar com mai abans ho havia fet a televisió.

Isabel Pantoja està passant un any horrible, ja que ha viscut amb molta preocupació tot el que està ocorrent amb el coronavirus, ja que la seva mare és una persona de risc. L'any no va començar bé per a l'artista per culpa dels problemes de salut de la seva mare. A tot això cal recordar que ha estat gairebé 6 mesos confinada.


Els enregistraments d''Idol Kids' van anar abans de la pandèmia. Telecinco ha decidit que ara és el moment de donar el tret de sortida a aquest nou programa. Durant la primera emissió, Isabel Pantoja ha aconseguit ser la protagonista, i és que la cantant ha deixat alguns titulars fins ara històrics.

La vídua de Paquirri gairebé mai ha parlat del seu difunt marit a televisió. No obstant això, ahir va ocórrer una cosa històrica. Tot va començar quan un dels concursants es va llançar a cantar 'Marinero de luces' per sorpresa.

L'emocionant record d'Isabel Pantoja

La mare de Kiko Rivera no va poder evitar emocionar-se en sentir aquesta cançó tan important per a ella. «Tota aquesta pena que jo portava encara la porto», va dir Isabel Pantoja fent referència a la pèrdua del seu marit. «No sé com estic viva, va ser tremend», va afegir la cantant visiblement emocionada. La cantant ha reconegut que va haver de deixar de cantar aquesta cançó després de la mort de Paquirri, ja que aquesta cançó era ell i no podia parar de plorar mentre la cantava.

La sorpresa de la nit va venir quan l'artista es va obrir davant tots i va explicar tot sobre la pèrdua de Paquirri. «Eren 36 anys el que tenia i jo 27, i em vaig quedar sense ell en 17 mesos. Amb un nen de 7 mesos. T'ho regira tot, damunt amb tot el que ha passat... i criar un nen sola. I encara sort que no vaig fer com tantes altres parelles joves que pensen, bé, ens prendrem un any. Perquè no m'hauria donat temps», va comentar Isabel Pantoja davant els seus companys.

D'aquesta manera, la cantant ha parlat per primera vegada en televisió de la defunció del seu marit. La vídua de Paquirri es va convertir en la protagonista de la nit.