ÚLTIMA HORA

👉 El Govern estudia excloure els nens de la limitació de les reunions

Isabel Pantoja, plorant per la polèmica foto de la seva filla Chabelita

Ha sigut per la fotografia que ha sortit a la llum aquest dimarts de Chabelita amb el guàrdia civil de 'La Manada' a la Fira d'Abril de fa dos anys

Chabelita se tomó una foto con el guardia civil de 'La Manada' en la Feria de Abril de 2016.
Chabelita es va fer una foto amb el guàrdia civil de 'La Manada' en la Fira d'Abril de 2016   | Telecinco

Aquest passat dimarts 21 d'agost, 'Sálvame' va ensenyar en primícia una imatge on es pot veure Chabelita al costat d'Antonio Manuel Guerrero, el guàrdia civil de 'La Manada'. La fotografia es va fer durant la Fira d'Abril del passat any 2016 i va generar un gran debat en el programa de Telecinco on, ràpidament, van voler conèixer les reaccions de les persones més properes a Isa Pantoja.

Uns reporters van anar fins a la finca Cantora, per entrevistar a Isabel Pantoja i van poder veure com sortia de casa, tot tancant la porta amb un cop ben fort, i se n'anava amb el seu cotxe. 

Van seguir Isabel Pantoja fins que es va parar en el voral d'una autovia per parlar per telèfon, sense encendre els intermitents d'emergència. Els reporters van intentar escoltar el que deia, però ho van tenir bastant complicat, no obstant això, expliquen que van sentir que deia «és la teva vida, és la teva vida» iqueestava plorant.

Tot i això, els col·laboradors de 'Sálvame' en cap moment van explicitar que la reacció d'Isabel Pantoja fos provocada per la fotografia de la seva filla amb el membre de 'La Manada'. Però tot apunta al fet que a la mare de Chabelita no li va agradar gaire el fet que sortís a la llum aquesta imatge.

Isabel Pantoja para en el arcén mientras habla por teléfono Isabel Pantoja estacionada en el voral mentre parla per telèfon| Telecinco

Més reaccions a la fotografia

El programa de Telecinco també va voler conèixer les reaccions d'altres persones properes a Chabelita. Per una banda, van aconseguir parlar amb Omar Montes, suposada nova parella d'Isa Pantoja, que va assegurar que aquesta fotografia va ser feta quan Antonio Manuel Guerrero encara no havia fet res, a més, asseguraba que «Isa no és cap endevina i no podia saber el que faria. Això va ser en 2016 i estem en 2018».

 

Per una altra banda, l'exparella de Chabelita, Alejandro Albalá, va afirmar que no el sorprèn gens que intercanviessin els números de telèfon entre ells, ja que el guàrdia civil de 'La Manada' «és el prototip de noi que li agrada: ulls blaus, morè, barba... Ningú li dóna el telèfon a algú perquè sí».

 

La fotografia va ser feta abans dels abusos en els Santfermins

És necessari especificar que la imatge va ser feta durant la Fira d'Abril de l'any 2016. És a dir, uns tres mesos abans que els integrants de 'La Manada' abusessin sexualment d'una menor en els Santfermins. A més a més, tampoc se sap si la relació entre Chabelita i Antonio Manuel Guerrero va ser només aquella nit o van mantenir contacte entre ells durant més temps.


Comentaris

envia el comentari