Muntatge d'Isabel Pantoja i Agustín Pantoja

Isabel Pantoja prepara el seu retorn a la televisió i promet jugar-se-la al seu germà

Isabel Pantoja estaria buscant feina a la cadena rival

Isabel Pantoja no travessa un bon moment personal, ja que a la mort de la seva mare, Doña Ana, se suma la docusèrie de Julián Muñoz.

Fet davant el qual la 'tonadillera' arribava a patir un atac d'ansietat. «Va entrar en pànic, el seu germà va haver de trucar al metge de confiança».

«Sembla que hi va haver una mena d'atac d'ansietat», asseguraven des del seu entorn més proper.

Isabel Pantoja primer pla emocionada
Isabel Pantoja ha tingut problemes de salut darrerament | GTRES

«No parava de dir que què més li pot passar, s'acaba de morir la meva mare, no tinc el meu fill, tinc una ruïna molt gran i ara aquest senyor torna a sortir a remoure coses», eren les paraules que pronunciava Pantoja.

«Hi va haver crits, moments d'ansietat i a més una cosa que l'afecta especialment, que es torni a recordar el moment de la presó respecte al cas Malaia».

Però havent-se recuperat del disgust, l'artista ha decidit fins i tot prendre mesures legals contra el qui va ser la parella.

Les paraules que pronunciava l'exalcalde de Marbella contra Pantoja, i sobretot contra el seu germà Agustín, els han portat a prendre mesures legals.

Muñoz anomenava a l'oncle de Kiko Rivera «anodí, amorf i amargat». Una decisió que arriba fins i tot abans que s'emeti la segona part del programa.

Captura de Pepi Valladares parlant a 'Sábado Deluxe' i de la detenció d'Isabel Pantoja
Imatges del documental de Julián Muñóz | Telecinco

«S'aixecava tard cada dia i ni tan sols sortia al jardí», assegurava abans les càmeres.

I encara tenint aquest front obert, sumat al del seu fill, sembla que Isabel està més decidida que mai a allunyar-se de Telecinco.

Justament per aquest motiu, estaria plantejant-se buscar feina lluny de la cadena que la rescatava fa tot just uns anys, gràcies a la seva participació a Supervivientes.

Els mateixos que després tiraven per terra la seva imatge amb 'Cantora, la herencia envenenada'. Des de llavors, la tonadillera va decidir trencar per complet el contracte que la lligava a Mediaset.

Isabel Pantoja planeja el seu futur lluny de Telecinco

I ara planeja atacar Paolo Vasile allí on li fa més mal, anant-se'n a la competència.

Fonts properes a l'artista asseguren que «Isabel està passant el dol per la mort de la seva mare, li fa por sortir de Cantora pel tema de la covid i està aliena a tot el que se'n diu».

I encara que ni tan sols s'ho planteja, asseguren que una docusèrie de la Pantoja estaria molt més ben valorada que la del seu ex.

Fotomuntatge d'Isabel Pantoja i Paolo Vasile
Isabel Pantoja ha girat l'esquena a Paolo Vasile | Catalunya Diari

«El director de la docusèrie de Julián Muñoz m'ha comentat que si es fes el mateix format a ella li podrien pagar fins a 30 vegades més».

Tot i això, la mare de Kiko Rivera no vol saber res de la cadena que l'ha enfonsat, i per això estaria negociant amb Antena 3 la seva presència en algun programa.

Tot i que, de moment, la seva carrera continua estant en mans del seu germà i representant, Agustín Pantoja.

«La carrera d'Isabel està en mans d'Agustín, a qui no dubto que estima molt, però no és el mànager adequat», assenyalen aquells que la coneixen.

«És el seu germà. Em fa molta pena com a artista perquè està més morta que viva. Hauria de despertar-se ja», li recomanen molt preocupats pel seu estat.

Isabel Pantoja amb el seu germà Agustín Pantoja, tots dos amb ulleres de sol
Agustín i Isabel Pantoja contiuen sent molt propers | Europa Press

Per aquest motiu, podria ser que la tonadillera es vulgui buscar el seu propi camí lluny del seu germà.

«Isabel Pantoja està buscant feina a esquena del seu germà Agustín. Vol tornar a la televisió i estaria negociant amb la competència», comentaven des de Sálvame.

I per si no tingués prou disgustos, sembla que un altre fantasma del seu passat ha tornat a la seva vida. Ni més ni menys que la mare biològica d'Isa, la seva filla.

«El que més desitjo al món t'ho pots imaginar, tant de bo pugui produir-se algun dia», manifestava sobre la possibilitat de poder tornar a abraçar Chabelita.