Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Isabel Pantoja, feliç i somrient, al Ball de la Rosa a Montecarlo

Isabel Pantoja ja ha pres una decisió sobre la boda de la seva filla amb Asraf Beno

Isabel Pantoja no assistirà a l'enllaç

Isabel Pantoja ha donat un cop a taula i per fi ha pres una decisió: no anirà a la boda de la seva filla amb Asraf Beno.

Sens dubte, un gran disgust per a la jove, que està ultimant els detalls per al dia més feliç de la seva vida. Però, què hi ha darrere?

Isabel Pantoja, que està bolcada en la seva gira per Espanya i més forta que mai. Malgrat el drama familiar, no perdonaria a la jove la seva última sortida de to.

Isabel Pantoja al concert durant les festes de l'Orgull LGTB
Isabel Pantoja està centrada en la seva carrera musical. | GTRES

Una disputa que es remuntaria al moment en què Pantoja acudia a l'hospital per veure el seu fill, Kiko Rivera, que havia de ser operat del cor. Així ho ha explicat Antonio Rossi a Telecinco. «Isabel ha estat molt molesta per les declaracions que va fer la seva filla a plató després de la sortida de la seva mare de l'hospital quan va anar a veure el seu fill».

Al seu moment, Isa Pantoja deixava ben clar que ja no mantenia cap relació amb el seu germà Kiko. «No tenim relació, la meva mare és qui m'informa de tot, estic completament assabentada i l'important per a mi és que ell estigui bé», declarava sobre això.

Isabel Pantoja no assistirà a la boda de la seva filla

Paraules que no haurien fet gens de gràcia a la 'tonadillera', que intentava fer les paus amb el seu 'petit de l'ànima'. Arran d'aquest incident, totes dues s'haurien distanciat molt. Fins al punt que «no parlen per telèfon, no veu el seu net, és que no hi ha relació», assegura Rossi.

Tanmateix, malgrat això, Isa ha intentat fingir que tot va bé amb la clara intenció de protegir la seva mare: «La protecció, és una manera de protegir-la perquè la realitat és una altra…», afegia el col·laborador

Captura de pantalla de 'El programa d'Ana Rosa' on Isa Pantoja va parlar sobre el judici que té la seva mare amb la quiosquera
Isa Pantoja ha parlat moltes vegades sobre la seva mare. | Mediaset

Per tant, aquest seria el motiu principal pel qual Isabel Pantoja es nega a anar a la boda de la seva filla. «Crec que ni li han plantejat la possibilitat d'anar-hi».

Una decisió força ferma que no canviarà ni encara que Isa decideixi disculpar-se o arreglar les coses. Sembla que, fins ara, els intents de la noia per acostar-se a l'artista no han servit de res.

«Sé que Isa ha intentat parlar amb la seva mare alguna vegada trucant a una tercera persona, aquesta tercera persona no li ha posat a la seva mare perquè la seva mare no volia parlar», ha explicat Antonio Rossi als seus companys.