Primer pla d'Isabel Pantoja plorant

Isabel Pantoja té problemes greus de salut: tot el que se sap

La tonadillera està passant un moment molt complicat

Isabel Pantoja no aixeca el cap i és que des de fa mesos s'especula que la tonadillera travessa un problema de salut força greu.

Malgrat que els seus amics més propers preferien no entrar en detalls sobre això, les notícies que arribaven de Cantora eren força preocupants.

Segons fonts diferents, l'estat de Pantoja era tan preocupant que no podia estar sola en cap moment.

«Gent molt propera insisteix que el més recomanable seria que es prenguessin una sèrie de mesures mèdiques perquè Isabel es passa dies tancada a la seva habitació, escrivint coses pensant el dia de demà», comentaven.

Isabel Pantoja amb el seu germà Agustín Pantoja, tots dos amb ulleres de sol
Isabel Pantoja només té el suport del seu germà Agustín | Europa Press

Un fet que posteriorment desmentia Isa Pantoja. «No està en bona situació, però tampoc és tant com ho pinten», assegurava la noia.

La mort de la seva mare, Doña Ana, i el posterior documental de la seva ex, Julián Muñoz, provocaven que la tonadillera toqués fons de manera definitiva.

Això, sense tenir en compte que feia mesos que lliurava una batalla mediàtica amb el seu fill, Kiko Rivera, sense haver arribat encara a un acord.

El Dj deixava molt clar que havia decidit apartar de la seva vida tant la mare com la germana, de les quals no vol saber res.

Isabel Pantoja primer pla emocionada
Isabel Pantoja no passa pel seu millor moment | GTRES

«La meva dona és la meva dona i els meus nens, correcte, i res més. Bé i els meus amics és clar, la família que un tria. La resta en aquests moments zero. Al final has d'estar amb gent que et faci bé, saps?», sentenciava.

Isa Pantoja ha estat amb el recent motiu de l'aniversari del seu fill Albertito la que acabava donant més pistes sobre el veritable estat de salut de la tonadillera.

Així, quan li preguntaven si la seva mare havia felicitat el net, ella responia que no. «No ha rebut felicitació, però té una explicació», expressava.

Isabel Pantoja pateix una greu malaltia que l'obliga a romandre aïllada

«Em va estranyar que el dia del seu aniversari no el felicités perquè fins i tot en els pitjors moments, quan hem tingut baralles, ella sempre l'ha felicitat», comentava Chabelita amb els seus companys de El Programa de Ana Rosa.

«Em va estranyar moltíssim, llavors li vaig enviar un missatge, a ella no se l'ha oblidat, sempre se'n recorda», remarcava la noia.

«Vaig parlar amb la meva cosina Anabel, que alhora va parlar amb el meu oncle Agustín, i em va dir que la meva mare no té actualment telèfon, i és veritat perquè vaig intentar trucar-li i no em contestava», explicava Isa.

En aquell moment, la jove revelava el veritable problema pel qual estava passant Pantoja.

«La meva mare té depressió, sempre ho he dit, la meva mare té problemes. Ha passat tot el que ha passat sense tractament i ara té ajuda i li deuen haver recomanat que no estigui amb el telèfon», assegurava.

Però, malgrat que Isabel Pantoja no està pendent dels mitjans, això no impedeix que la informació li arribi d'alguna altra manera. Per això s'acaba assabentant de tot el que es diu o especula sobre ella.

«Encara que la meva mare no estigui entrant a les webs, la informació li arriba, així que si li han aconsellat que no tingui telèfon per la salut, ho està fent».

Muntatge Isabel Pantoja i Chabelita
Isa Pantoja parla sobre la malaltia de la seva mare, Isabel Pantoja | Catalunya Diari

Fa tot just un mes, Pantoja decidia trencar el silenci per primera vegada en molt de temps i revelava els seus sentiments. «Allà camino, no és fàcil… Amb això de la meva mare no ho estic passant bé. El que menys ganes tinc és de parlar», reconeixia. «Tinc professionals que m'ajuden».

A més, la mare de Kiko Rivera aprofitava aquesta intervenció per deixar clar que ella no estava tancada a Cantora, sinó que s'allunya dels mitjans per voluntat pròpia.

«No m'ha agradat mai la violència, per això no tinc xarxes ni res», apuntava. «Qui t'ha dit que jo estic tancada? No visc tancada».

Per acabar, l'artista assegurava que es troba «bé i que no és rancorosa, ni envejosa ni res que s'acabi en osa».