Isabel Pantoja al concurs de Telecinco 'Idol Kids'

Isabel Pantoja respon a les 24 hores límit que va fixar Kiko Rivera

La 'tonadillera' reacciona i el DJ li planta cara

Kiko Rivera es convertia en el convidat sorpresa del 'Domingo Deluxe'. El fill d'Isabel Pantoja reapareixia dos mesos després de la seva aparició a 'Cantora: la herencia envenenada' on li va proclamar la guerra a la seva mare. El DJ tornava disposat a revelar en televisió les últimes informacions que havia aconseguit esbrinar sobre els tripijocs de la seva mare, i li llançava un ultimàtum a la seva progenitora.

«Tens 24 hores, mare. Et dono l'oportunitat com a fill, l'última, de posar-te en contacte amb mi. Dient-me, per colom missatger o els teus advocats, que no sé qui són... Et dono 24 hores i si no és així prendré les mesures», deia Kiko Rivera mirant a càmera. El termini ha passat. Hi haurà respost Isabel Pantoja al seu fill?

S'acaba el compte enrere per a Isabel Pantoja

L'agònic compte enrere ha acabat, i Kiko Rivera rebia el silenci com a única resposta. Seguint la seva estratègia, la 'tonadillera' preferia seguir sense pronunciar-se i sense fer un pas endavant. Ni la trucada desesperada del seu fill fa mesos ni l'amenaça amb els tribunals, han aconseguit que Isabel Pantoja aixequi el telèfon i es comuniqui amb el seu fill per donar-li una explicació i posar punt final a aquesta guerra mediàtica.

Kiko Rivera només vol conèixer la raó de per què la seva mateixa mare va actuar d'aquesta forma respecte a l'herència del seu pare: «Hauran de retre comptes de tot el que hagin fet amb aquests poders al meu nom», explicava el DJ, que només veu en la justícia la manera de poder arribar al fons de tot.

El menyspreu que ha sentit el marit d'Irene Rosales durant tot aquest temps per part de la mare, no ha fet sinó llençar més llenya al foc, el qual  lluny està d'extingir-se. Kiko vol evitar per tots els mitjans portar a la seva mare davant la justícia, però aquesta no l'hi està posant gens fàcil.

Kiko Rivera reacciona

Davant el silenci d'Isabel Pantoja, el DJ ha reaccionat mitjançant les seves xarxes socials enviant-li una advertència: «No et compliquis, és molt més senzill. Espera que t'ho explico... Si no estàs amb mi ara no estaràs més endavant. Final», escrivia Kiko Rivera deixant clar com se sent davant el silenci de la seva mare. A més en els seus 'stories', Kiko aprofitava un tros del seu single 'Cicatriz' per confessar que «estic fart de tantes falsedats».

Com ve fent d'un temps ençà, Kiko Rivera fa servir les xarxes socials per deixar-li clar a la seva mare que ja no pot més i que seguirà lluitant per saber la veritat encara que això signifiqui apel·lar a la justícia. En aquest sentit, el marit d'Irene Rosales tenia previst dilluns passat agafar un AVE de tornada a Sevilla, però va decidir quedar-se a Madrid uns dies més per investigar una informació molt important que li havia arribat.

El primer pas de Kiko Rivera

El fill d'Isabel Pantoja ha intentat per tots els mitjans arribar a una entesa amb la seva mare, però el fet que ella no estigui disposada a parlar obertament sobre el que ha passat ha obligat a Kiko Rivera a dir 'prou', i començar a sospesar la idea de prendre mesures en l'assumpte. Segons explicava Paloma García Pelayo, la via que li queda a Kiko és «fer un requeriment notarial, que és una petició, no és una demanda ni querella, per saber què ha passat amb aquests poders generals».

Així tot, quan el DJ torni a Sevilla, es posarà en contacte amb els seus advocats per determinar les accions que haurà d'emprendre després del silenci d'Isabel Pantoja. Tot i que les coses no pinten gens bé per a la 'tonadillera', Kiko va confessar en una entrevista que no té pensat denunciar a la seva mare.