Isabel Pantoja s'estrena amb el seu «salt flamenc» a 'Superviventes'

La reconeguda cantant va protagonitzar grans moments durant l'estrena del programa de Mediaset, on se la va poder veure plena de fang

Isabel Pantoja durante la prueba en la que debían conseguir la mayor cantidad de barro | Telecinco

La participació d’Isabel Pantoja a ‘Supervivientes’ havia creat una gran expectació entre el públic, tant que tothom esperava veure aquest dijous l’estrena del programa i sobretot com la ‘tonadillera’ feia la seva entrada triomfal saltant de l’helicòpter, però va haver d’esperar bastant, ja que va ser l’última concursant en arribar.

Durant els moments abans de tirar-se de l’helicòpter, Isabel Pantoja va voler parlar amb la seva família i enviar-los, entre llàgrimes, un missatge: «Vull dir a tota la meva família que estic bé, i transmetre’ls tot el meu amor». El moment de tirar-se el va viure amb por però amb el suport dels seus fills que estaven al plató. En el moment de saltar es va dirigir a Chabelita: «Vaig a saltar, com tu!».

Quan Isabel Pantoja va saltar de l’helicòpter per reunir-se amb els seus companys, el seu fill Kiko no podia amagar la seva felicitat, mentre la seva germana aplaudia la valentia de la ‘tonadillera’. Amb el que Jorge Javier va anomenar un «salt flamenc» va començar l’aventura de la cantant a ‘Supervivientes’.

Kiko aplaudiendo a su madre tras su esperado salto
Kiko va mostrar la seva felicitat en veure a la seva mare saltar de l'helicòpter | Telecinco

 

Isabel Pantoja es retroba amb velles amistats

Però l’únic que s’esperava no era el salt d’Isabel Pantoja al mar, sinó també el retrobament d’aquesta amb Chelo García Cortès, després de cinc anys sense haver-se vist. Va ser un retrobament tens, ja que únicament la va saludar amb dos petons i una abraçada a mitges que va mostrar al públic que la seva amistat ja no era tan forta. Isabel Pantoja també es va retrobar amb Jorge Javier, amb qui va tindre una conversa tranquil·la, molt menys tensa i on van repassar algunes anècdotes de quan eren amics.

Isabel Pantoja momentos antes de saltar desde el helicóptero | Telecinco

Una gala entre fang

Durant el primer episodi del concurs es va decidir quina platja es quedaria cada grup de concursant. La platja Pirata serà la residència d’Isabel Pantoja, Chelo, Mónica Hoyos, les ‘Azúcar Moreno’ i Carlos Lozano.

Seguidament ‘Superviventes’ va iniciar una de les seves proves habituals en la qual els equips havien d’aconseguir la major quantitat de fang, per fer-ho els concursants s’havien de banyar en fang i després extreure la quantitat que havien acumulat al seu cos. Isable Pantoja es va posar fang fins a la boca per poder-se alçar amb la victòria i aconseguir unes ulleres d’snorquel, un set de pesca i dues mantes.


Comentaris

envia el comentari