Sense feina i al carrer: Isabel Pantoja toca fons

La 'tonadillera' no aixeca el cap, i la dràstica decisió que acaba de prendre 'Mediaset' complica encara més les coses

La setmana passada saltava la notícia que Kiko Rivera havia tancat ja la venda de la seva part de Cantora, després de molt temps intentant arribar a un acord amb la seva mare. Així, després d'haver dut a terme diverses negociacions amb quatre inversors diferents —tal com anunciava en exclusiva la revista 'Diez minutos'—, encara que sense arribar a cap acord, sembla que el DJ es decanta per l'empresa 'Compramos Tu Herencia' (CTH), amb qui portaria debatent mesos.

No obstant això, la seva dona Irene Rosales desmentia rotundament aquest cap de setmana que el tracte ja s'hagi tancat, a més de mostrar el seu disgust davant la decisió del seu marit: «Si és el que Kiko vol, jo li dono suport, però no m'alegraré de cap manera, perquè sé el valor sentimental que li té Kiko a aquesta finca».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

I és que aquesta decisió tan dràstica per part del fill d'Isabel Pantoja, pot ser clau per al vincle entre mare i fill, ja que significaria una ruptura definitiva i, a més, cal destacar que també hi ha el gran valor que la finca tenia per Paquirri. «No deixa de ser una mare que té un conflicte amb el seu fill, mai hi haurà un punt final», recalcava la col·laboradora televisiva, qui encara manté l'esperança que les seves filles recuperin a la seva àvia en algun moment.

El que queda clar és que la cantant travessa un dels moments més delicats de la seva vida, ja que la traïció pública del seu 'petit de l'ànima' ha suposat un cop dur per a ella. Just per això, no se sentia capaç d'abandonar Cantora en diversos mesos, fins que finalment rebia una oferta de treball com a jurat del programa 'Top Star. ¿Cuánto vale tu voz?'.

Lamentablement, el format no estaria funcionat tan bé com s'esperava, i just per això Paolo Vasile s'hauria vist obligat a prendre una dràstica decisió al respecte i retirar el 'talent show' de la graella de Telecinco a causa de les males dades d'audiència, les quals són insuficients per fer front a la competència, ja que Antena 3 arrasa amb 'La Voz Kids'. Durant la seva estrena el passat 7 de maig, el concurs musical va reunir un boníssim 22,6% de 'share', mentre que el programa presentat per Jesús Vázquez havia de conformar-se amb un discret 11,3% de quota de pantalla.

Una setmana després, la distància entre les dues va créixer dràsticament, posicionant a 'La Voz Kids' amb 23,5% i deixant a 'Top Star' a mínims, amb un nefast 9,4%, deixant clar que el format no havia convençut a l'audiència. Per tant, la cadena hauria optat per desprendre's de 'Top Star' a la nit dels divendres, i posar al seu lloc una nova emissió de 'Sábado Deluxe', un dels seus programes estrelles que segueix recollint èxits després d'anys a la televisió.

Tanmateix, aquesta decisió no només afectaria Pantoja, sinó també als seus companys, sobretot a Jesús Vázquez, qui lamentablement veu com els programes que presenta van en orris sense cap remei. Per exemple, també li va succeir el mateix després posar-se al capdavant de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', i ara amb 'Top Star'. Sens dubte, un dur revés. Tot i això, cal destacar que el programa no ha estat cancel·lat, sinó que segueix en antena i es planteja el seu canvi a l'horari de màxima audiència dels diumenges, després que el debat de 'Supervivientes' canviï la seva emissió als dilluns per competir amb la segona temporada de 'Mask Singer'.

Però, si finalment el programa es cancel·lés, seria un gran fracàs per a la 'tonadillera', ja que se sumaria a la pèrdua de casa seva. Així, si Kiko aconsegueix finalment vendre Cantora, l'empresa podria també centrar la seva atenció a pagar el deute que té Isabel amb el banc, i així es quedaria sense feina i al carrer.


Comentaris

envia el comentari