Isabel Pantoja en un plató de Telecinco

Isabel Pantoja torna a fallar al seu net, Albertito: «No ho farà»

Isabel Pantoja va fer una promesa al seu net que encara no ha complert, i la seva filla dubta que arribi a fer-ho

La relació entre Isabel Pantoja i els seus fills cada dia és més tensa, tot i que els que han acabat pagant els plats trencats són els seus nets.

Tal com ha revelat Chabelita en una entrevista recent, la cupletista ha tornat a fallar a Albertito, cosa que ha posat en dubte el seu paper com a àvia. De fet, el nen ja comença a adonar-se que alguna cosa va malament dins de la família, ja que fa molt de temps que no van a Cantora.

«No entenc el comportament que està tenint amb el meu fill. El meu fill troba molt a faltar la seva àvia», remarcava.

«No m'agrada que la meva mare hagi dit al meu fill que l'anirà a veure, perquè no ho farà», sentenciava Isa a la revista 'Lecturas'.

«El meu fill veu que no anem a Cantora, quan ell hi anava com a mínim dues vegades a la setmana. Em veu trista i em pregunta per la seva àvia», revelava la germana de Kiko Rivera, molt dolguda amb l'actitud de la seva mare.

No obstant això, Isa és conscient que la seva mare no travessa el seu millor moment. «La veig malament físicament. Si em preguntessin a quina ment m'agradaria estar, diria que a la seva, per saber què pensa», ha reconegut.

«Sé que està malament. Si actualment jo tingués un problema, ella tampoc em podria ajudar», afegia. «No està recuperada al cent per cent de tot el que li ha passat».

La trucada d'Isa Pantoja a la seva mare que l'apropa a ella

A més, la col·laboradora televisiva va explicar que havia tingut una llarga conversa amb Pantoja amb motiu del seu aniversari. Una ocasió en la qual no va voler perdre l'oportunitat de trucar-li i desitjar-li el millor.

«Li vaig trucar pel seu aniversari», explicava a 'Lecturas'. «No em va agafar el telèfon i després em va tornar la trucada».

«Em va fer moltíssima il·lusió», assegura Isa, que va arribar a pensar que aquesta conversa no arribaria a existir.

«Jo ja li havia escrit i havia dit públicament que volia parlar amb ella, i ella no es va posar en contacte amb mi», ha explicat. «La vaig felicitar per l'aniversari i parlem bastant».

Durant la trucada, mare i filla van poder parlar llargament de la situació que travessa la família. «Vam parlar de moltes coses i la vaig notar trista, però és normal, perquè viu una situació molt lletja».

Tot i els problemes que hagin pogut tenir, Chabelita té clar que «la meva mare és la meva mare i és l'única que tinc».

«L'Alberto segueix tenint present la meva mare cada dia i sé que recuperaran el temps», assegura esperançada.

El nen, que ja té 7 anys, s'adona de tot. Just per això no entén per què no pot tenir la relació que tenia abans amb la seva àvia.

Per contra, sembla que actualment Isa es porta millor que mai amb el seu germà, Kiko, qui, per la seva banda, es va negar a felicitar la seva mare.

«El meu germà i jo tenim una relació adulta en la qual jo ja no tinc por. Abans no em donava mai la raó i ara me la dona en certes coses».

El DJ segueix molt dolgut amb la cupletista, a qui acusa de ser artista abans que mare. A més, no li perdona que es segueixi negant a donar-li el que li correspon de l'herència del seu pare.

En l'últim concert que va oferir, amb el qual tornava als escenaris, Isabel va llançar-li alguns dards enverinats.

Tant al seu 'petit de l'ànima' com a la seva nora, Irene Rosales, o almenys molta gent ho ha interpretat així.

«Vull felicitar Isabel Pantoja (artista) pel concert que va fer ahir. La música i l'art mai han de morir. Com a mare i com a persona ja és una altra cosa. Gaudiu del diumenge», responia el DJ bastant molest a les xarxes socials.