Primer pla d'Isabel Preysler posant a un 'photocall'

Isabel Preysler assumeix que tornen a estar junts tot i els avisos constants

Isabel Preysler ha vist que és inevitable que tornin junts

El 2022 ens ha deixat un munt de ruptures força traumàtiques: Laura Escanes i Risto Mejide, Shakira amb Piqué, Cristina amb Iñaki Urdangarín, Anabel Pantoja amb Omar, Isabel Preysler amb Vargas Llosa o Tamara Falcó amb Íñigo Onieva.

Després d'aquestes separacions, alguns han estat capaços de refer la seva vida més de pressa que d'altres. D'una banda, Iñaki Urdangarin va posar fi al seu matrimoni amb la infanta Cristina per la seva infidelitat amb Ainhoa Armentia.

De l'altra, Laura Escanes ha començat una relació amb Álvaro de Luna, que ja es rumorejava des del novembre passat, però que no ha estat confirmat fins que l'ex de Risto Mejide va pujar una història amb una frase mítica d'una cançó de Bad Bunny, «y empezar el 2023 bien cabrón, contigo y un blunt», amb el cantant sevillà només començar l'any.

I n'hi ha d'altres que prefereixen viure ancorades en el passat, un cas que preocupa força Isabel Preysler.

La filla d'Isabel Preysler va ser víctima d'una infidelitat

La filla d'Isabel Preysler i el marquès de Griñón va conèixer Íñigo Onieva el 2020, una mica abans de la pandèmia. No va ser fins al 2021 que es va confirmar la relació de tots dos, encara que ja se sabia d'abans que estaven junts.

Ja des del començament de la relació 'oficial', anunciada a la premsa per part de tots dos, hi havia alguna cosa que no anava bé, per què? Des d'aquell moment que no han parat d'arribar notícies, informacions i missatges sobre que Íñigo li estava sent infidel.

Foto de Tamara Falcó abraçant Íñigo Onieva i somrient.
La filla d'Isabel Preysler ja sabia que la seva parella li era infidel. | INSTAGRAM @TAMARA_FALCO
 

A la marquesa de Griñón no li importava o no s'ho creia, perquè com ella va dir, si hi hagués alguna prova, ja seria una altra cosa.

Després d'estar un bon temps defensant l'empresari, a l'època de bodes del 2022, a tots els casaments a què anava Tamara Falcó les núvies volien donar-li el ram. Això és una mostra que de les seves amigues volien que ella fes un pas més en la seva relació amb l'empresari.

No va ser fins al setembre del 2022 quan Íñigo Onieva li va donar l'anell de compromís a Tamara, un anell valorat en quinze mil euros. Ella va decidir donar la notícia a Instagram i el mateix dia va anar a El Hormiguero per ensenyar l'anell.

Imatge del 'post' d'Instagram de Tamara Falcó anunciant el seu compromís
Tamara Falcó i Íñigo Onieva es van comprometre. | Instagram
 

Però aquest estat d'èxtasi i eufòria en què es trobava la filla de Preysler es va acabar molt de pressa. Pocs dies després d'anunciar el seu compromís, es van publicar uns vídeos en què es veia l'empresari besant una noia en un festival de música.

Segons Onieva, era del 2019, molt abans de conèixer Falcó, però les fotos, la roba i les dates del festival de música en què es trobava, van acabar delatant-lo i ell ho va acabar admetent tot.

Captura del vídeo d'Íñigo Onieva, parella de Tamara Falcó, besant una altra dona.
Íñigo Onieva va besar una altra dona després de fer-se públic el seu compromís. | Lecturas / EDATV
 

La marquesa de Griñón va posar fi a la relació amb l'empresari i es van bloquejar de les xarxes. I, durant aquell temps, ella es va estar mostrant com una dama davant de les càmeres, mentre patia el dol per la infidelitat d'Onieva.

La filla d'Isabel Preysler torna amb el seu expromès

Després de quatre mesos sense tenir cap mena de contacte amb Íñigo Onieva i de quatre mesos sentint la filla d'Isabel Preysler dient que ella no veu una reconciliació amb algú que es burlava de la seva confiança, sembla que tots dos s'estarien donant una segona oportunitat.

Fa molt poc temps que tots dos es veuen d'amagat. I l'empresari hauria tornat a tenir l'oportunitat de reconquerir la marquesa sense fer cap pas en fals.

Primer pla de Tamara Falcó mig somrient en un photocall.
La filla d'Isabel Preysler li estaria donant una altra oportunitat al seu expromès. | GTRES
 

S'han estat veient en restaurants i bars, fins i tot, fins a la Missa del Gall de la passada nit de Nadal, una cosa que no ha pogut passar desapercebuda per la premsa.

De mica en mica, se'ls ha pogut anar veient compartint temps junts. I això ha fet que Isabel Preysler i els més propers a la marquesa es preocupin per Falcó, qui, novament, estaria ficant-se a la gola del llop.

A Tamara Falcó sembla que no li importa tornar a donar-li una segona oportunitat a la persona amb qui tenia pensat casar-se, per si les coses aquesta vegada surten bé. Encara que, segons l'opinió pública i no només del seu cercle més proper, s'estarien equivocant.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp