Primer pla d'Isabel Preysler posant a un 'photocall'

Isabel Preysler descobreix que ja hi ha data i serà abans del que estava previst

La 'Reina de corazones' ja ha apuntat aquesta important data al seu calendari

Isabel Preysler viu una de les etapes més intenses de la seva vida. L'exmodel està fent front a una de les ruptures més mediàtiques que han succeït al panorama espanyol. Tot i això, no només ella està passant per un moment de grans canvis.

Des de finals de l'any passat han succeït els finals més tràgics de les parelles més mediàtiques. A Isabel Preysler li va tocar just al desembre, quan va donar l'exclusiva de la seva ruptura amb Vargas Llosa, amb qui no ha acabat gens bé.

I és que sembla que a la seva família l'amor es viu intensament, tant pel bo com pel dolent. Per aclarir-ho, ens hem de remuntar al setembre de l'any passat, quan Isabel Preysler va ser testimoni d'un moment decisiu per a la marquesa de Griñón.

Imatge d'Isabel Preysler amb Tamara Falcó i Ana Boyer
Isabel Preysler estarà al costat de la seva filla pel que necessiti. | Europa Press

Isabel Preysler mai va aprovar el festeig de la seva petita Tamara amb Íñigo Onieva. De fet, quan va esclatar l'escàndol sobre la infidelitat de l'empresari, es va rumorejar que va ser la seva mare qui el va buscar. Ara, però, sembla que els seus esforços han estat en va.

Isabel Preysler haurà d'acudir a aquest enllaç tan especial

La revista Hola! ha tret una de les exclusives més grans del que portem d'any. Tamara s'ha tornat a comprometre amb l'empresari. El seu enllaç tindrà lloc aquest estiu, com es pensava des d'un inici.

La filla d'Isabel Preysler torna a viure en un núvol. No pot estar més contenta i plena d'il·lusió.

«Íñigo i jo ens volem casar el 17 de juny. Serà un casament no gaire gran, amb els nostres familiars i amics més propers. La celebració serà al palau del Rincón i la festa començarà a la tarda», deia per a l'esmentada revista.

Com s'ha pogut saber, Íñigo s'hauria tornat a declarar fa unes quantes setmanes, quan eren al Pol Nord. La parella hauria decidit allunyar-se un temps de les càmeres i han marxat de viatge per poder reprendre el temps perdut. De fet, aquest cap de setmana passat han estat a Praga, on han mostrat el seu amor.

Una història d'amor amb molts alts i baixos

El 17 de juny és una data que estarà molt ben marcada al calendari d'Isabel Preysler i de tota la família. La petita passarà per l'altar a la mateixa data que s'havia organitzat el primer enllaç.

I és que ja passarà a la història la televisada deslleialtat d'Íñigo Onieva cap a la marquesa. Va ser al setembre quan Isabel Preysler va veure com el món de la seva filla s'enfonsava. La filipina va estar a casa seva consolant-la pel gran enrenou que va causar les imatges dels petons entre l'empresari i una desconeguda durant un festival de música.

Ara, la filla d'Isabel Preysler ha passat pàgina i ha perdonat el seu futur marit. Cosa que no ha deixat indiferent ningú. Només haurem d'esperar uns quants mesos per veure-la vestir de blanc.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp