Primer pla d'Isabel Preysler.

Isabel Preysler, perduda i espantada en descobrir que han confirmat l'Alzheimer

Isabel Preysler, de pedra després de descobrir això del seu ex

Isabel Preysler ha estat molt pendent de la salut del seu exmarit Julio Iglesias. El reconegut cantant espanyol a escala internacional ha estat notícia per temes sobre els quals mai no ho va voler ser. Però la seva salut s'ha convertit en aquests últims anys en un tema a comentar, especialment a la premsa del cor.

No ha ajudat gaire que l'artista visqui des de fa temps fora del focus mediàtic a la República Dominicana. Sobretot, després de comprovar com a algunes imatges que han sortit a la llum se'l veia amb dificultats per moure's. Així, molts han estat especulant sobre el seu estat de salut.

Des de diversos mitjans han afirmat que l'ex d'Isabel Preysler apareix cada vegada menys de forma pública. El motiu: aquests problemes de mobilitat que fan que el cantant porti una vida monàstica. I no pot oferir els seus concerts per als milers de seguidors que el segueixen des de fa anys per tot el món.

▶️ Vídeo del dia

Isabel Preysler, espantada després de conèixer l'estat del seu exmarit

Tot i que Julio no va entrar en el joc de desmentir o confirmar les informacions que havia donat la premsa rosa sobre el seu estat actual, ara per fi ho ha fet.

Isabel Preysler ha vist com el cantant ja no aguantava més. No podia suportar que es parlés així de la seva persona de manera gratuïta. I ha reaparegut a les xarxes socials a través d'una extensa publicació a Instagram.

Isabel Preysler i Julio Iglesias
La socialité ha descobert que els rumors no són certs. | CatalunyaDiari
 

Això sí, Julio no ha perdut el sentit de l'humor que sempre l'ha caracteritzat. I ha pres la decisió de donar la cara negant els rumors que el situaven en una situació crítica i ha revelat que està en plena forma, encara que molts es neguen a creure-ho.

Amb tot, el cantant espanyol ha fet servir la seva imatge viral que ha estat utilitzada per milers de persones durant els últims anys. La mítica frase y lo sabes, un dels mems més coneguts del país, ha estat escollida pel cantant per aclarir una vegada per totes com es troba.

Isabel Preysler confirma la realitat sobre l'Alzheimer

«No acostumo a respondre aquestes informacions malignes i incertes que confonen tanta i tanta gent», comença el seu post. Revela que es va quedar en xoc perquè en els últims mesos «han dit que estic mort, han dit que estic en una cadira de rodes. I han dit que tinc Alzheimer».

Foto d'Isabel Preysler.
Isabel Preysler confirma les notícies sobre el seu ex. | GTRES
 

«Amb tot el respecte cap a la gent que pateix aquests problemes», prossegueix l'exmarit d'Isabel Preysler. A més, no dubta a revelar com està avui dia, sostenint que «la vida em continua omplint de privilegis».

«Estic perfectament bé, amb ganes de tornar a entrar a l'estudi. Vull seguir cantant amb les mateixes ganes de sempre», exposa, deixant caure que aviat el veurem amb un nou disc al mercat.

«No tinc cap problema, estic viu i perfectament»

Per concloure, l'artista ha fet servir la imatge viral esmentada. «Una foto simpàtica que s'assembla molt a la que ha fet la volta al món, y lo sabes», assegura.

Julio Iglesias
Julio Iglesias ha respost als rumors. | Europa Press
 

L'ex de Preysler ha fet servir aquesta imatge per tancar, amb bon rotllo, els rumors sobre el seu estat de salut: «No tinc cap problema, estic viu i perfectament, i vostès ho saben. Mentrestant, els convido a ballar un bolero».

El post s'ha omplert de milers de likes en pocs minuts. Per si no n'hi hagués prou, alguns dels famosos que el segueixen a les xarxes, com Colate, Paula Echevarría o Carla Goyanes, han lloat la manera de respondre de Julio a aquests rumors sobre el seu estat de salut.