Primer pla d'Isabel Preysler

Isabel Preysler reconeix que el seu estat és dèbil i que no pot fer res per salvar-se

Isabel Preysler travessa per un moment complicat

Isabel Preysler ha passat uns dies molt complicats. La seva filla estava molt il·lusionada amb la possibilitat de casar-se amb el seu promès, però una deslleialtat per part d'Íñigo Onieva ho va arruïnar tot. Aquesta història li va passar factura a la socialité, que va poder comprovar com ho ha passat de malament Tamara Falcó.

Des de l'entorn de la hispanofilipina esperaven una reacció per part de l'empresari, volien escoltar la seva versió més enllà dels penediments mostrats a les xarxes socials. Aquest perdó va trigar a arribar, però finalment es va produir aquest diumenge.

Per sorpresa de Preysler, 16 dies després del que va passar, el que havia de ser el seu gendre va donar la cara. Tothom pensava que trencaria el silenci a través d'una exclusiva o en un acte promocional, però, contra tot pronòstic, va parlar sense rebre cap mena de diners.

Íñigo Onieva a un festival
Íñigo Onieva ha donat la cara després de 16 dies amagat | Lecturas / EDATV

Tancava la setmana menjant amb la família, que ha estat el seu gran suport durant tot aquest temps. El noi se sentia desbordat per la pressió mediàtica i per tots els comentaris que li van dedicar. Tampoc ha resultat gens senzill per als seus familiars, que van haver de suportar els mitjans a les portes de casa seva.

A la sortida d'un restaurant va decidir atendre els mitjans que l'esperaven, va sortir amb el discurs après i sense acceptar preguntes. La seva mare va estar amb ell en tot moment. Se'l va veure una mica nerviós, poc acostumat a posar-se davant dels micròfons. Va voler tancar una vegada per totes la seva polèmica infidelitat.

Tamara Falcó ha evitat parlar del tema diverses vegades. Tot i això, en una de les seves intervencions assegurava que «no sento odi cap a ell ni aberració, em fa pena». El silenci permanent que es va apoderar d'Íñigo semblava molestar massa. Semblava incapaç de mostrar el seu penediment en públic, encara que ja ho havia fet a les xarxes socials.

Primer pla d'Íñigo Onieva
Íñigo Onieva parla amb la premsa i demana respecte | Europa Press

Isabel Preysler va poder conèixer la versió de l'empresari. En primer lloc va voler sol·licitar respecte per a la família, que va ser la que va donar la cara per ell en aquests moments tan delicats. «El primer que vull demanar és respecte per la meva família, per la meva mare, pels meus germans. Als quals estic profundament agraïts» pel suport prestat. Lamentava tot el que estaven passant «per això» i les conseqüències que els estava comportant.

Admetia que «no s'ho mereixen». Afegia que només volien seguir amb la seva vida amb normalitat, com fins ara. A partir d'ara, sap que tota l'atenció recaurà en ell, principalment perquè té previst tornar a la rutina.

Tenia clar que al seu missatge no podien faltar les disculpes a la seva ex. «Aprofito per tornar a demanar perdó a Tamara, ho faré les vegades que faci falta», ha apuntat. Es mostrava penedit d'«haver-li fallat», ha dit que «si ja és dur haver-la perdut, tota aquesta repercussió mediàtica ho complica més».

Isabel Preysler ho intuïa tot

Isabel Preysler sabia que Íñigo no era de fiar. No estava del tot satisfeta amb l'actitud del jove, a qui li agrada molt la nit i les discoteques. En alguna ocasió ja l'havien gravat en actitud afectuosa amb altres noies.

Tot i això, ell sempre va intentar desmarcar-se d'aquestes imatges negant-ho tot, però a l'entorn de la socialité no confiaven gaire en el jove. Fins i tot es va arribar a especular que el vídeo de la deslleialtat l'haguessin filtrat ells mateixos.

El noi té previst tornar com més aviat millor a la seva vida normal. Vol tornar als seus «compromisos professionals» i estar «amb la meva família». Això sí, sempre lluny de Tamara, que li ha tancat totes les portes.

Foto d'Isabel Preysler dins un cotxe
Isabel Preysler mai es va fiar d'Íñigo Onieva | GTRES

Isabel Preysler és conscient que l'ex de la seva filla ha intentat buscar la reconciliació. Aquest diumenge, després d'acabar el dinar, va anar al pis de Tamara, però només per recollir algunes de les seves pertinences.