Foto d'Isabel Rábago

Isabel Rábago explica què ha passat després de la infidelitat més famosa

Isabel Rábago sap els passos que prendran d'ara endavant

Isabel Rábago és una de les periodistes que més de prop ha seguit tot l'entramat d'Alba Carrillo i Jorge Pérez. Ara, la col·laboradora de televisió assegura ser coneixedora dels propers passos que farà l'exguàrdia civil després de tornar a l'ull públic.

El guanyador de Supervivientes 2020 va decidir amb la seva dona, Alicia Peña, desaparèixer completament de la vida pública després d'esclatar la notícia. Tot i això, les últimes informacions d'Isabel Rábago revelen una cosa molt aclaridora: Jorge estaria disposat a parlar i defensar-se.

Isabel té molta informació i ha explicat què ha passat després de la infelitat més famosa de Telecinco. El col·laborador hauria estat esperant el moment indicat per finalment pronunciar-se sobre el tema i justificar les seves accions.

Isabel Rábago sap que Jorge prendrà mesures legals

La periodista ha anat amb peus de plom a l'hora de parlar sobre l'entramat de Jorge Pérez i Alba Carrillo. Isabel sabia els motius pels quals la parella es va allunyar de la televisió i van guardar un temps prudencial. El guanyador de Supervivientes 2020 ha tornat a Madrid, i sembla que la tornada a la capital amaga molt més del que se sap.

Isabel Rábago
Isabel Rábago parla dels pròxims passos que durà a terme Jorge Pérez | MEDIASET

A les imatges que ha mostrat El programa de Ana Rosa, el col·laborador de televisió apareixia molt baix d'ànims i sense ganes de fer cap declaració. Els reporters intentaven treure informació, però ell va respondre de forma concisa i contundent quan li van preguntar com es trobava: «Doncs imagina't!», responia.

Isabel Rábago es pronunciava al programa i revelava què passaria d'ara endavant. La col·laboradora ha mantingut el contacte amb Jorge, però ha preferit ser cautelosa a l'hora de parlar de la infidelitat més famosa dels darrers temps.

Rábago sap que Jorge està travessant un dels moments més durs de la seva vida, i que mai no s'hauria imaginat la dimensió que ha pres. El col·laborador és a Madrid amb el seu advocat per començar a emprendre mesures legals per totes les informacions i declaracions que s'han dit sobre ell.

«Fa tres dies que és a Madrid, ell ja està a la fase de prendre les regnes d'aquest assumpte i té diverses reunions amb el seu advocat. S'estan visionant absolutament totes les declaracions que s'han fet a la televisió i ell està sol, precisament, per aquest motiu», confessava la periodista.

Isabel Rábago parla sobre l'estat d'Alicia

Per altra banda, Isabel ha estat molt pendent també de la tercera en discòrdia, Alicia. Segons ha revelat la periodista, la coach motivacional també estaria travessant moments molt durs. Aquestes últimes setmanes, Alicia ha hagut de veure com se la col·locava al centre de l'huracà mediàtic, arribant a qüestionar-se la seva feina.

«Alicia continua amb la seva gent, acompanyada. A mi em segueix preocupant Alicia perquè té moments de molta baixada. Moltíssima. Crec que també a Jorge li ha anat bé estar fort aquests últims tres dies, ocupat en el que ell vol fer», revelava Rábago.

Primer pla d'Alicia Peña, la dona de Jorge Pérez
Isabel Rábago assegura que Alicia Peña està passant per moments molt durs | Twitter

Isabel assegura que Jorge està disposat a lluitar pel seu honor, ja que el seu advocat considera que se l'ha vulnerat del tot. «Jo he preguntat i el que em diuen, una vegada visionats els vídeos, veuen que s'han produït autèntiques salvatjades televisives i contra això es lluitarà. Ell admet el seu error i totes aquestes imatges. No s'ha muntat una pel·lícula aliena, el que passa és que no l'heu escoltat», sentenciava la periodista.