IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 El Govern esperarà al cap de setmana abans de prendre decisions més dràstiques

URGENT

🚑 La pandèmia segueix fora de control a Espanya amb 13.873 nous contagis

Els misteris que envolten les 3 morts sobtades de 'La isla de las tentaciones'

Caroline Flack va ser trobada morta a casa seva el passat dissabte

Caroline Flack, l'expresentadora de 'Love Island'
Caroline Flack, l'expresentadora de la versió britànica de 'La isla de las tentaciones' | EFE

Commoció al Regne Unit pel suïcidi de la presentadora del reality 'Love Island' —la versió britànica de 'La isla de las tentaciones'— Caroline Flack. El passat dissabte, 15 de febrer, van trobar-la morta al seu apartament

Presentar el reality, evidentment, li va atorgar una fama que sumada a l'acusació de la seva parella sobre els presumptes maltractaments va comportar una caiguda en la depressió i altres problemes de salut mental; de fet, després de la denúncia va decidir deixar el programa. D'altra banda, la porta giratòria en abandonar l'illa és comuna per a tots els concursants igual que ocorre a Espanya: desenes d'oportunitats de participar en 'bolos' i altres 'realities' o programes del cor. No obstant això, comporta un preu que no tots estan disposats a pagar, i és que la pèrdua de la intimitat és quelcom que genera, com a mínim, maldecaps.

Tres suïcidis després de cada edició

L'any passat, al març, es va trobar sense vida al concursant Mike Thalassitis, de 26 anys. El jove s'havia suïcidat. Un any abans, el 2018, Sophie Grandon, de 'Love Island' també, va posar fi a la seva vida amb 32 anys. Aquest dissabte ho va fer Caroline Flack. Després d'aquest succés, el debat sobre els efectes psicològics per culpa de la fama que atorguen els realities i que va cobrar vida el 2019 després del suïcidi de Thalassitis ha tornat a formar part del panorama nacional en l'opinió pública.

La cadena ITV, que emet 'Love Island', per la seva banda, va publicar un missatge a Twitter per transmetre el seu condol: «Tots a Love Island i ITV estem consternats i tristos per aquesta notícia desesperadament trista. La Caroline era un membre molt estimat de l'equip de Love Island i volem enviar el nostre condol més sincer a la seva família i amics». 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari